Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Lemezbemutató koncertjére készül Joseph Martin

Joseph Martin nemrég jelentette meg a Sztár Limonádé mellékleteként új albumát, de máris a következőre készül. Eddig csak a felesége hallhatta a dalokat, de ő azt mondja: senki sem fog tudni parancsolni a lábának.

A decemberben megjelent nagylemezemről egy közkedvelt dallal indítanám a tavaszt, hisz ez a dalom anno tavasszal született, íródott – kezdte lapunknak Joseph Martin. – A dalaim mindig valamilyen érzelmi hullám szüleményei, amik ha le ülök a zongorához, csak úgy kitörnek belőlem. És nem bírok addig felállni a hangszer mellől, amíg nem lesz teljes a mű” – tette hozzá az énekes, aki óriási dologra készül a közeljövőben.


Hatalmas gőzerővel készülök az április 23-án tartandó „Csak szeress nagyon” című lemezbemutató koncertemre, amire nagy szeretettel várok-várunk minden kedves rajongót, érdeklődőt sztárvendégeimmel közösen” – árulta el Joseph Martin.
Közben már belevágtam és dolgozom a 2. új lemezemen is, a feleségem szerint egy olyan új album fog születni, hogy az ember nem fog tudni parancsolni a lábának, amikor meghallja és szerinte egy másik oldalamat is fogja képviselni. Bízom benne, hogy ez valóban így lesz pozitív értelemben és táncra perdülnek a nem táncos lábak is. Most viszont még a lemezbemutatóra koncentrálok, de majd szeretnék utána mindenképp egy vadiúj dalt bemutatni klip formájában a kedves rajongóknak, már nagyon várom ezt a pillanatot” – mesélte az Erdélyben élő énekes.