Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek

Liptai Claudia elárulta, mitől retteg

A műsorvezető bár még gyerekkorában megtanult síelni, ám annyira tart ettől a téli sporttól, hogy csak a sípálya közelébe, egész pontosan a hüttéig merészkedik.

 

Gyerekkora óta rajong az év utolsó hónapjáért Liptai Claudia, aki már kiskorában űzte a téli sportokat.

„Emlékszem, hogy december elején már javában szánkóztam. Húztam fel a dögnehéz szánkót, a csuromvizes anorákban. Egyszerűen imádtam szánkózni! Pláne, amikor megkaptam az első műanyag bobomat. Mehettem vele kőre, ugrathattam vele buckán, meg se kottyant neki” – idézte fel a gyerekkori mozgalmas decembereket Liptai Claudia, aki mindössze két éves volt, amikor megtanult korcsolyázni.

„A keresztanyám tanított meg korizni. Van előttem egy kép, ahogy két évesen állok a jégen egy kétélű korcsolyában. Ott valami elkezdődött, mert a korizás iránti lelkesedésem azóta is kitart” – tette hozzá a műsorvezető, aki a korcsolyázással ellentétben retteg a síeléstől.

„Szintén a keresztanyámnak köszönhetem, hogy megtanultam síelni. Emlékszem, hogy elvitt Besztercebányára. Óriási dolog volt számomra, hogy egy olyan szálláson voltunk, amelynek saját fürdőszobája volt. Síeltünk is, de azóta se álltam lécre. Félek a síeléstől, akármilyen kellemes is, ez nem egy veszélytelen dolog. Számomra sokkal kellemesebb és biztonságosabb a hüttében tölteni a síelésre szánt időt. Én így szoktam tenni, remekül eltöltöm addig ott az időt, amíg a többiek síelnek” – árulta el a 95.8 Sláger FM-en hallható ’ÉdesKettes’ – ben Liptai Claudia.