Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Liptai Claudia nem tagadja, ő is megszerkeszti a fotóit

A műsorvezető nem csinál belőle titkot, hogy posztolás előtt – egészséges keretek között – megszerkeszti a fotóit. A túlzott korrekció előtt viszont értetlenül áll.

Liptai Claudia sosem csak a felszínt kapargatja, legyen szó bármilyen témáról, mindig elmondja a saját tapasztalását, véleményét a dologgal kapcsolatban. Így volt ez legutóbb is, amikor az ’ÉdesKettes’-ben az illúzió és a Photoshop használata volt a téma.

„Igen, én is photoshoppolok, de nagyon vigyázok arra, hogy ne nézzen vissza egy másik arc a képről. Felismerhető legyek a fotón és tényleg úgy nézzek ki rajta, ahogy a hétköznapokban is” – mondta a 95.8 Sláger FM-en Liptai Claudia, aki azt is elárulta, hogy miért tesz így.

„Általában a fények miatt nyúlok hozzá a fotóimhoz. Sokszor érzem azt, hogy ha jobb lett volna a világítás nem szerkesztenék rajta. Persze biztos van ebben egy kis hiúsági kérdés is, hiszen a mai telefonok már olyan felbontással dolgoznak, hogy a fotókon minden látszik. Sokan az idealizált, tökéletes megjelenésre törekszenek. Én sokkal inkább arra, hogy az az arc köszönjön vissza a fotón, amelyik valóban én vagyok” – mondta a műsorvezető, aki a mértéktelen retustól távol tartja magát.

„Jó, hogy van szerkesztőségi lehetőség, de nem mindegy, hogy mennyire használjuk. Ahogy az sem, hogy mit kommunikálunk róla. Amikor valaki már nem vagy alig felismerhető és szinte egy másik személyt tesz ki a fotókon maga helyett, annyira szétphotoshoppolta magát, az érthetetlen számomra” – vallotta be Liptai Claudia.

A beszélgetés a https://open.spotify.com/episode/4TA3HrWDiBCPSIN9qzS7Ya linken érhető el.