Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Majka teljesen meghatódott – „Még mindig hatása alatt vagyok annak, ami történt”

Amióta berobbant a hazai könnyűzenei életbe az ózdi rapper, több száz koncertet adott. Az idei nyara is tele volt fellépésekkel, kimaxolta csapatával a fesztiválszezont. Méltó lezárásként Majka egymás utáni két napon fergeteges tetltházas bulit csinált a Budapest Parkban. A pénteki koncert után az énekes szíve annyira tele volt hálával, hogy érzelmes hangú üzenetet küldött közönségének.

Évek óta meghatározó alakja a magyar zenei életnek Majka, aki ráadásul idén is első helyen végzett a Forbes magazin celeblistáján, vagyis őt választották a legértékesebb hazai hírességnek. S bár még mindig sokan emlékeznek a Való Világban szereplő ózdi srácra, mára senki nem azért tartja számon, sokkal inkább a sikeres előadót, műsorvezetőt tisztelik benne.

Számtalan teltházas buli van a háta mögött, mégis a múlt pénteki Parkos bulija után kijelentette: eddig ez volt a legemlékezetesebb koncertje. Az énekes még órákkal a buli után sem tudott elaludni, annyira meg volt illetődve az átélt érzésektől. Hajnal egykor ezért élő videóban üzent rajongóinak.

Még nem tudok aludni, mert még mindig a hatása alatt vagyok annak, ami történt… Nagyon-nagyon sok bulit csináltunk már életünkben, de ez a ma esti Park valami olyan élmény volt, amiben még nem nagyon volt részem. Minden annyira jól működött és annyira jó visszanézni most ezeket a videókat meg sztorikat, amiket csináltatok, hogy ez valami elképesztő. Csak azt szerettem volna mondani, hogy mindenkinek nagyon-nagyon szépen köszönöm, aki ott volt és velünk bulizott!”

– mondta meghatottan a rapper.

Az ózdi rapper ráadásul csak pár órát tudott pihenni szombaton, hiszen este ugyanott, ugyanúgy teltházas koncertet csaptak csapatával.

Az előadó közben visszatért a képernyőre is, ugyanis elrajtolt az idei Sztárban sztár leszek! új évada. A TV2 tehetségkutatójában újra számtalan tehetséges ember teheti próbára magát, varázsolhatja el a zsűrit. De ahogy az lenni szokott, az ítészek véleménye most sem mindig egyezik meg, szombaton, a második válogatóban már össze is balhéztak. A vita olyan komoly lett, hogy a végén Tóth Gabi sértődve ki is rohant a stúdióból. Szóval izgalmas évadra számíthatnak a nézők idén is.