Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Második lemezbemutató koncertjét tartotta meg a zenekar

Szeptember 3-án tartotta második lemezének bemutatóját és egyben ünnepelte közönségével együtt a megjelenést a Filtol rock and roll zenekar, „STRANDSZEZON” címmel.

Mint már megszokhattuk, ilyenkor a legtöbb fiú felveszi a Jampis szerkót, a lányok pedig pöttyös és mintás szoknyában jelennek meg az aktuális Filtol Party-n.
Közreműködő vendégnek elhívták Dudinszky Zolit, Fenyő Miki szaxofonosát, akivel nagyon erős a baráti viszony, így a fúvós szekció nagy erőt kapott Tudni kell, hogy Zoli sokat segített a lemezanyag fúvós hangszerelésében.


A színhely, a XVI. kerületi klubjuk volt, a Legenda Sörfőzde Center. A kezdés előtt már egy órával érkeztek a vendégek, mert nem akarták kihagyni a jó vacsorát sem a buli előtt. Az első dalt már a sikítás és ujjongás követte és szinte mindenki a parkettre ugrott táncolni. Két részletben ment le a koncert, az első blokk után történt a dedikálás, aztán a zenekar ismét felállt a színpadra és klasszikus dalokkal folytatta tovább a koncertet. Az utolsónak szánt dal után még két másik is következett, mert a beindult közönség nem hagyta, hogy vége legyen a bulinak. Mint a „Hungária” klasszikust kiabálták, hogy „nem megyünk haza….” Persze, a zenekart nem kellett félteni, feltalálták magukat és a tarsolyban levő sikerdalokat elővették, hogy a drága közönségüket kiszolgálják. A buli végét, a zenekar bemutatása és a dalok készüléséről pár szó követte, vastaps kíséretében.