Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Másodjára választottak Stíluskirálynőt

Sikeresen lezajlott a II. Stíluskirálynő választás, idén Abádszalókon, az Abádi Benedek Művelődési Házban. A szervezők a 2012 és 2018 között megrendezett Miss Dundi és Dögös Szépségversenyek nyomán alkották meg a Stíluskirálynőt, mellyel szerettek volna lehetőséget adni a vékonyabb alkatú hölgyeknek is arra, hogy megmutassák szépségüket, agilitásukat és természetesen a stílusérzéküket.

 

A hasonló, ilyen jellegű megmérettetésekkel ellentétben ezen a versenyen az arathatja le a babérokat, aki mind külső-, mind belső tulajdonságok tekintetében lehengerlő stílussal rendelkezik. Itt nem az a fontos, hogy a versenyző elég magas vagy elég nádszálkarcsú-e, hanem hogy mennyire uralja a színpadot a megjelenésével.

A hölgyek, két csoportban mérettettek meg, 35 alatti és 35 fölötti kategóriában, a zsűri pedig (Kiszel Tünde, műsorvezető, producer, fotómodell, Nagy Györgyi, a Ver-Deco Művészeti Egyesület Alelnöke, Bavalicsné Nagy Vivien, az I. Stíluskirálynő Választás Udvarhölgye, Eisinger Zsuzsanna, mesterfodrász, Szúnyogh Gábor, manager és Zámbó Árpi, médiaszemélyiség) szakértő szemmel választotta ki a királynőket és udvarhölgyeket.

 

Az eredmény:

Stíluskirálynő 35 év alatti kategóriában:

Tollas Tímea

  1. Udvarhölgy:

Weit Krisztina

  1. Udvarhölgy:

Markovicsné Veres Hajnalka

 

Stíluskirálynő 35 év fölötti kategóriában:

Jakabfi Károlyné

  1. Udvarhölgy:

Horváth Tímea

  1. Udvarhölgy:

Farkas Liliána

 

Miss Natural Beauty 2021:

Napsugár Anna