Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek

MC Hawer életmódváltásba kezdett: Zavart, hogy egyre nagyobb a hasam, a fellépőruháim meg szűkebbek

MC Hawer idén tett újévi fogadalmat, mégpedig, hogy 2023-ban áttér az egészséges életmódra. A mulatós sztár lassan 2 hónapja keményen edz és követi a diétát, aminek pozitív hatásait már érzi. Nemcsak a hasa lett kisebb és a teste izmosabb, de a koncerteken is sokkal könnyebben mozog a színpadon.

A zenész először 6 évvel ezelőtt, egy szerelmi csalódás után kezdett el rendszeresen sportolni, ez segített neki feldolgozni akkori szakítását. Akkor elégedett volt megszerzett formájával, ám a pandémia beköszöntével ellustult, és utána sem tért vissza az edzőterembe. Év végén azonban belátta, muszáj ismét figyelni az egészségére.

„Ősszel voltak problémák a magas vérnyomásommal. Akkor átestem egy csomó vizsgálaton, melyeknek jó eredményei lettek, majd felírtak nekem egy gyógyszert, amiből reggelente kell egyet szednem. Az orvos viszont azt javasolta, annak érdekében, hogy ne legyen nagyobb baj, kezdjek el mozogni. Bennem is régóta érett már a gondolat, mert zavart, hogy egyre nagyobb a hasam, a fellépőruháim meg egyre szűkebbek. Itt volt az ideje a változásnak” – kezdte a Sztár Limonádénak a mulatós énekes.

„Sokszor úgy érzem magam, mint egy kecske”

MC Hawer december végén kezdett bele az életmódváltásnak. Azóta kétnaponta jár edzeni, és az étkezésre is nagyon odafigyel.

A zenész kétnaponta jár edzeni (Fotó: Facebook)

 

„Másfél órákat edzem. Először elipszissel melegítek be, aztán fokozatosan egyre nagyobb súlyzókkal végzek jó pár gyakorlatot, majd levezetésnek 2 kilométert futópadozom. Kezdetben csak gyalogoltam, de most már megy a gyors séta és a kocogás is. Az étkezésből is rendkívül visszavettem. Paleo étrendet folytatok, amit egy cégtől rendelek. Nem fogyasztok cukrot, lisztet, sokszor úgy érzem magam, mint egy kecske – nevet fel. – A fogások egyébként elég nagy adagok és ízletesek, egyáltalán nem éhezem” – mesélte a rapper, aki olykor azért enged a kísértésnek.

„A fellépések alatt nehéz tartani a diétát”

„Néha szoktam bűnözni, mert hiányoznak a finom falatok, de akkor is csak mértékkel és utána iszonyatos bűntudatom van. A fellépések alatt is nehéz tartani a diétát, főleg, ha valami finomsággal várnak a helyiek. Nem akarom őket megsérteni, de mindent csak mértékkel kóstolok meg.”

A zenész sokszor az edzésre is nehezen veszi rá magát, de eddig egy alkalmat sem hagyott ki, mert tudja, hogy lelkiismeret-furdalása lenne.

„Az is motivál, hogy látom és érzem a változást. Eddig csak 2-3 kiló ment le, mert amit leadok, az izomban visszajön. Azt viszont én is látom, hogy teljesen átalakult a testem, és a hasam is kisebb már. A koncerteken is könnyebbe mozgok és sokkal jobban bírom szusszal.”