Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Megjelent a legújabb Sztár Limonádé!

Címlapinterjúink: Február második felében kapott agyvérzést Sláger Tibó. Szerencsére ma már otthonában gyógyul. A kórházi ágyáról azonban exkluzív interjút adott lapunknak. Péter Srámek Franciaországban járt, most élménybeszámolót tartott nekünk, de az is kiderült, mennyre elvarázsolták a kinti lányok. Gálvölgyi János ötven éve van a pályán, de még mindig nem tervezi a nyugdíjba vonulását. Horvát Gréta a közeledő húsvéti szokásairól mesélt. Elárulta, idén minden más lesz… Mindenki az orosz-ukrán háború foglalkoztat, a Sztár Limonádé összefoglalójában mutatjuk be azokat a sztárokat, akik a háborús menekültek megsegítéséért fogtak össze!

Úgy tűnik, erre a hónapra több jutott a szomorú hírből, ugyanis Radics Márkot virtuálisan kirabolták! Exkluzív interjúban mesélt lapunk jósnője, Müller Rózsa fia elvesztéséről.

Mel Gibson Magyarországon forgat, Bódi Csabinak megnősült a fia, melyről az új „após” mesélt lapunknak. Az Aroma fiúk nagy örömhírről számoltak be! És hogy mis is az a Sztárüzenet? Lapunkból most arra is részletes választ kaptok. Képes összeállításunknak köszönhetően mindenki betekinthet Katica klub bulijába, aki nem lehetett ott személyesen. Közel tíz év után véget ér az Éjjel-Nappal Budapest. Hatalmas bulit csapott a rajongóikkal a FiltoL zenekar. Hatalmas sikert aratott a Csomópont Egyesület első lemezbemutató gálakoncertje, a részletek a legújabb lapszámunkban! Végül, de nem utolsósorban arról is beszámolunk, hogy Tuti Tomi, a Tuti Duó tagja szóló karrierbe kezdett.

Poszteren Katicát és Gálvölgyi Jánost találjátok!

Jó szórakozást kívánunk!