Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Mészáros Lili, a Next Top Model Hungary győztese: „Innentől egy új élet kezdődik számomra”

12 hét után véget ért a TV2 modellkereső műsora. A cicaharcoktól, veszekedésektől hangos versenyt a 26 éves Mészáros Lili nyerte. A sportoló múlttal rendelkező egyetemista lány úgy érzi, ha odateszi magát, nemzetközi szinten is befuthat.

(A döntő végén Czibolya Nikivel Fotó: TV2)

A TV2 tehetségkutató versenyének döntőjében négy lány közt dőlt el, ki lesz hazánk következő topmodellje. Czibolya Niki, Kouyaté Hawa, Mészáros Lili és Vidéki Vivi állt már csak a szakmai zsűri előtt, akik végül Lili mellett döntöttek. A pillanatra, amit akkor érzett a szőke szépség, amikor Ördög Nóri kimondta a nevét, úgy emlékszik, mint élete egyik legmeghatározóbb pillanata. Tisztában van vele, hogy az élete innentől megváltozik, új irányt vesz. A tét hatalmas volt, hiszen a hazánk következő topmodellje cím, a 10 millió forintos fődíj mellett többek között a Palvin Barbara karrierjét is menedzselő Icon Modell Management kétéves exkluzív modellszerződését is elvihette. Sőt, egy évig az egyik nagy hajápolási márka nagykövete is lett és nyert egy Joy címlapfotózást is.

„Még mindig alig hiszem el, mert innentől tényleg egy új élet kezdődik számomra – mesélte lapunknak Mészáros Lili. – Én ebbe a műsorba azért jelentkeztem, mert úgy éreztem, hogy ez az utolsó nagy dobásom a modellszakmában. Ezért is tettem meg bent meg alázatosan mindent, nem hisztiztem, kimaradtam a vitákból, nem foglalkoztam a többi lánnyal, csak Jávori Lilivel, akivel barátnők is lettünk. És érdekes, hogy végig izgultam az egész versenyt, megszállottan jól akartam mindig teljesíteni, a zsűri többször szólt is emiatt, hogy ez nem jó, hogy jó lenne, ha kicsit élvezném is az egészet, könnyebb lenne. Ehhez képest a legfontosabb napon, a döntőben valami hihetetlen nyugalom járt át. Emlékszem, ott álltunk Czibolya Nikivel, ő akkor izgult nagyon, mondtam is neki, hogy nyugi, a kocka már el van vetve, innentől már nem rajtunk múlik.”

A gyönyörű modell arról is beszélt, hogy elragadták az érzései, amikor Ördög Nóri kimondta a nevét. Csak hulltak a könnyei, hogy amit bent a villában már többször elképzelt, többször látott maga előtt, tényleg valóra vált.

„Lehet klisének hangzik, de az én győzelmem is bizonyíték arra, ha valamit nagyon akarsz, ha van valami álmod és te mindent megteszel érte, akkor valósággá válik.”