Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Micsoda öröm! Bővül Zámbó Jimmy családja

Zámbó Szebasztián és Nikolett (Fotó: Facebook)

Több mint két évtizede már, hogy a Királyként emlegetett énekes élete tragikus véget ért, a közönség iránta érzett szeretete nem halványult. Nem csoda, hogy rengetegen gratuláltak a családbővüléshez.

Zámbó Jimmynek három fia van: Krisztián, Szebasztián és Adrián. Krisztián a nyomdokaiba lépve énekesi pályát választott, s küszöbön a családalapítás: menyasszonyával, Zsuzsival több mint tíz éve alkotnak egy párt, bár kapcsolatuk nem mentes hullámvölgyektől, most minden korábbinál jobb a viszonyuk, s nemrég arról beszéltek, hamarosan jöhet az esküvő és a baba is. A legkisebb fiú, Adrián 28 éves, és elég diszkrét a magánéletét illetően. Csak úgy, mint Jimmy középső fia, Szebasztián, aki Ausztriában telepedett le. Előző kapcsolatából már született egy fia, Noel, Jimmy egyetlen unokája.

Zámbó Szebasztián esküvő
Zámbó Szebasztián és kedvese, Nikolett egy évvel ezelőtt kelt egybe (Fotó: Facebook)

A hétvégén azonban megható fényképpel és videóval rukkolt elő a közösségi oldalán a Király középső fia. Szebasztián tavaly vette feleségül diákkori szerelmét, Nikolettet. Az első házassági évfordulójukat egy közös szelfivel ünnepelték, amin nem lehetett nem észrevenni: immár hárman vannak.
Népes mozaikcsaláddá válnak így, korábban ugyanis elárulták, míg Szebasztiánnak egy tini fia van, addig Nikolettnek már három gyerkőce van. Az új jövevénnyel már hét főre növekszik majd a família.

Zámbó Jimmy második unokája úton van (Fotó: archív)

Bár a fénykép magáért beszél, s Szebasztián egy videót is közzétette egy babaruháról és ultrahangos felvételről, a szerelmespár egyelőre további részletekbe nem avatta be a publikumot. Így azt sem tudni egyelőre, hogy Jimmy újdonsült unokája fiú lesz-e vagy lány.