Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Mischinger Péter gladiátorként harcol majd az esküvőjén

Az Exatlon Hungaryből ismert informatikus közelgő esküvőjére készül! Február közepén ugyanis megkérte szerelme, Juci kezét. A jegyesek izgatottan szervezik a nagy napot, ami igazán különlegesnek ígérkezik, még gladiátor harccal is készülnek a násznépnek.

Péter már egy ideje gondolkodott azon, hogy feleségül kéri szerelmét, ám most érezte megfelelőnek a pillanatot. Az eljegyzésre február közepén került sor, ami nem volt véletlen, ahogyan a helyszín sem.

Első randijuk helyszínén történt meg a lánykérés (Fotó: Intsagram)

 

„A Valentin napon kívül akkor van Juci születésnapja és rá pár napra az évfordulónk is. A páromnak mondtam is, hogy idén kivételesen nem felejtettem el időben megrendelni az ajándékát, oka van annak, hogy késik, és jövőhéten megkapja majd. Ugyanis akkor volt a lánykérés” – kezdte az informatikus, aki az első randijuk helyszínén, a Normafánál tette fel szerelmének a nagy kérdést. Annál a padnál térdelt le Péter, ahol annak idején az első csókjuk elcsattant.

Az eljegyzés mindenki számára meglepetés volt

„Juci sírva fakadt, nem hitte el, hogy tényleg megtörténik. Egyáltalán nem számított rá, mert ez nem volt napirendi téma között. Ha olykor szóba is jött vagy rákérdeztek, én mindig kitérő választ adtam, mert azt gondolom, ennek valóban meglepetésnek kell lennie. Ő ezért azt hitte, sose kerül sor rá.”

Péter és Judit római hangulatú esküvőt terveznek (Fotó: Intsagram)

 

Az eljegyzés a család és barátai nagy részének is meglepi volt, Péter csak 1-2 közeli barátjának mondta el, egyikük ugyanis segített neki beszerezni a gyűrűt. Általa került egy ötvöshöz, akinél nem igen szoktak kész gyűrűk lenni, ám pont volt nála egy, ami nagyon megtetszett Mischingernek, sőt teljesen véletlenül párja ujjára is tökéletesen passzolt.

Szeptemberben mondják ki a boldogító igent

A TV2 sztárja és menyasszonya már elkezdte szervezni az esküvőt. Hatalmas és igazán különlegesre tervezik a nagy napot.

„Elkezdtük szervezni, eddig úgy tűnik szeptember körül lesz. Sok embert tervezünk meghívni, nagyjából 250 főt, mert nálam hatalmas a családi és a baráti kör. A római erődben tartjuk, ahol korábban többször küzdöttem már gladiátorként. Sátras, ökörsütéses hatalmas buli lesz, ahol a római ókori hangulatot is szeretnénk megteremteni, mert az hozzám nagyon közel áll. Biztos, hogy be is fogok öltözni fegyverbe és harcolok majd egyet a násznép előtt” – jelentette ki.