Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Molnár Anikó lubickol a sikerben – „Bánom, hogy nem fogtam bele előbb az OnlyFans-be”

Hihetetlen népszerűségnek örvend az OnlyFans oldalon Molnár Anikó! A 47 éves szexszimbólum fiatal férfiakat őrjít meg, de még a kétgyermekes anyák is levelet írnak neki. Minden nap készít erotikus tartalmakat, de civil munkáját nem szeretné feladni.

Sokan féltették, ő mégis lubickol a sikerben. Molnár Anikó több, mint egy hete regisztrált az OnlyFans oldalra, ahol bárki tölthet fel magáról erotikus tartalmú fotót vagy videót, ami után szép summát lehet keresni. Egy előfizető 15 dollárt, vagyis ötezer forint csenget ki a szexiző villalakó feltöltött tartalmaiért. Ám, ha ennél többet akar, mélyen a zsebébe kell nyúlnia.
„Nagyon jók a számok, csak azt bánom, hogy nem fogtam bele előbb” – mondta el a Sztár Limonádénak Anikó, aki pontos adatokat nem tudott mondani, de már most több százezer előfizetője van. És a kérések is szép számmal érkeznek a postaládájába.

Fotó: Facebook

„Rengeteg levelet kapok, alig győzök rá válaszolni. Szerencse, hogy a háttérmunkában óriási segítségem van, két informatikussal dolgozom együtt, ők segítettek regisztrálni is az oldalra, ami nem olyan egyszerű, mert bonyolult jogi háttere van a dolognak” – egészítette ki.
Az egykori villalakó azt mondja, sokan ítélkeznek fölötte, főleg nők, amit ő furcsáll, hiszen meglátása szerint sosem árult zsákbamacskát.

Molnár Anikó jó pénzt keres a meztelenkedéssel

Fotó: TV2

„Többször szerepeltem férfi magazinok címlapján, a Való Világ villában éjjel-nappal nézhették, ahogy zuhanyzok, akkor nem zavart senkit. Most, hogy jó pénzt keresek vele, sokan felhördülnek. Eddig sem játszottam a Teréz anyát, nem értem, miért botránkoznak meg egyesek. Úgy viselkedik a fél ország, mintha világ életükben szalvétával fogták volna meg… Nem pornózom, szexi képeket és videókat töltök fel magamról” – mondta el véleményét. Persze a pozitív visszajelzésekre is van példa. Nemrég egy kétgyermekes édesanya írt Anikónak, aki köszönetet mondott neki a szexi képei láttán.


„Azzal, hogy 47 évesen megmutattam a testem, önbizalmat adtam neki. Tévedés, hogy csak a 20 évesek mutathatják meg magukat, nem csak a tökéletes külső létezik. Nekem 20, 30, 40, 50 éves férfiak is írnak, 60 fölött talán nem is. És nem mindenki ágyba akar bújni velem. Összességében nagyon jók a visszajelzések, addig fogom ezt csinálni, amíg van rá igény. Akár 60 éves koromig, én nyitott vagyok” – mondta Anikó, és hozzátette, kereshetne sokkal többet is az OnlyFansen, de szexuális szolgáltatást nem nyújt.