Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek

Műmellei ejtették ki Zdroba Patrikot a Sztárban Sztár versenyéből?

Szomorúan távozott a TV2 színpadáról Zdroba Patrik. Heteken keresztül keményen készült a produkciójára, mégis elsőként kellett távoznia. Nehezen éli meg a búcsút, szeretett volna bizonyítani a zsűrinek és a közönségnek.

 

Hiába hordott még otthon is magassarkút Zdroba Patrik, hogy tökéletesítse előadását, nem sikerült meggyőznie a nézőket. Elsőként esett ki a Sztárban Sztár versenyéből. Elárulta, mi lehetett a hiba az éneklésében.
„Volt rajtam egy bebújós szilikon műmell, ami annyira kicsi volt rám, hogy szorította a gégémet. A próbákon sem volt rajtam, csak az elsőn, akkor se nagyon tudtam énekelni. Nem tudtam eldönteni, hogy a csizmával volt-e a baj, mert más volt a támasz emiatt, ami egy énekesnél nagyon fontos” – magyarázta az énekes, akinek Anastacia bőrébe bújva igazán nem volt könnyű dolga.
„Azért is sajnálom, hogy korán búcsúztam, mert sok lehetőség volt még ebben a műsorban. Annyi mindent kipróbáltam otthon. Sok előadó bőrébe belebújtam volna még. Anastaciát, akinek nagyon magas hangja van, férfiként nehéz elénekelni” – tette hozzá.

Patrik volt az első kiesője a műsornak Fotó: TV2

Patrik nem titkolta, rendkívül csalódott volt a vasárnap este után, egész éjszaka nem aludt, mert nyerni akart a műsorban. Váratlanul érte a korai távozás.
„Nagyon elkeseredtem a kiesésem miatt, de elég pozitív vagyok, ezért úgy gondolom, hogy a sors akarta úgy, hogy most érjen véget számomra a verseny. Biztos vagyok benne, hogy valami nagyobb jó vár rám” – mondta bizakodóan a fiatal énekes, és hozzátette, nem adja fel az álmait, sokat tanult a versenyből.
„Rájöttem, hogy egyáltalán nincs kondim. Erre tréningeznem kell magam, akár futás közben énekelni vagy valami hasonló” – tette hozzá Patrik.