Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Nagy jövő vár Barton Mártonra

A szemtelenül fiatal tehetség neve hamarosan mindenki számára ismerősen cseng majd, hiszen bár még csupán 19 éves, de olyan tudatosan építi énekesi karrierjét, hogy már most megjósolható, számára határt csak a csillagos ég jelenthet.

A mély, bariton hangú Barton Márton a Sztár Limonádé tavaszváró számában megjelenő válogatásalbumán már egy saját dallal szerepel. Ismerjük meg a szinte még kamasz tehetséget.
Egészen kisgyerekként kezdtem el könnyűzenei koncertekre járni, és ahogy az már lenni szokott, megfertőzött ez a világ, vagyis már nagyon korán éreztem, hogy nekem a színpadon a helyem. Tízéves voltam, amikor a nagyszüleim beírattak hangképzésre és ezzel el is dőlt a sorsom” – kezdte lapunknak Márton, aki éppen hatalmas vízválasztó előtt áll.

A szerelemről énekel

Éppen most készülök felvételire a Kőbányai Zenei Stúdióba, ahol könnyűzenét és jazzéneket tanulok majd, mert az a fő célom, hogy képzett énekes legyek és ehhez elengedhetetlen a rengeteg alázat és tanulás. A swing műfaja nagyon közel áll hozzám, éppen ezért az első saját dalom is ezt tükrözi. A szerzője egyébként Radics Márk és Havas Lajos. Ezt hallhatják az olvasók is a lemezen. Én kértem őket, hogy a dal témája a szerelem legyen. Bár még sok tapasztalatom nincs ezen a téren, de az érzést azért már ismerem, és azt hiszem, ez a téma örök és kortól független is” – magyarázta a fiatal énekes, aki már több tehetségkutatóban ért el szép sikereket, de a tervei között szerepel, hogy a jövőben megmérettesse magát akár a Sztárban sztár leszek! zsűrije előtt is.

Cél az országos ismertség…

Hatalmas vágyam, hogy legyen egy saját zenekarom, és ha ez sikerül, nekifutok az országos ismertségnek is. Nem ismeretlen terep számomra a tehetségkutatók világa, hiszen az első fellépésem is egy ilyen versenyhez köthető. Tízévesen indultam Győrben egy tehetségkutatóban, amit meg is nyertem, de kipróbáltam magam a Hungary ’s Got Talent-ben és a Kicsi Óriásokban is. A következő lépcső talán éppen a Megasztár lesz. Ha indul új évad, biztosan jelentkezem majd” – tett ígéretet Barton Márton.