Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek

Nagy jövő vár Barton Mártonra

A szemtelenül fiatal tehetség neve hamarosan mindenki számára ismerősen cseng majd, hiszen bár még csupán 19 éves, de olyan tudatosan építi énekesi karrierjét, hogy már most megjósolható, számára határt csak a csillagos ég jelenthet.

A mély, bariton hangú Barton Márton a Sztár Limonádé tavaszváró számában megjelenő válogatásalbumán már egy saját dallal szerepel. Ismerjük meg a szinte még kamasz tehetséget.
Egészen kisgyerekként kezdtem el könnyűzenei koncertekre járni, és ahogy az már lenni szokott, megfertőzött ez a világ, vagyis már nagyon korán éreztem, hogy nekem a színpadon a helyem. Tízéves voltam, amikor a nagyszüleim beírattak hangképzésre és ezzel el is dőlt a sorsom” – kezdte lapunknak Márton, aki éppen hatalmas vízválasztó előtt áll.

A szerelemről énekel

Éppen most készülök felvételire a Kőbányai Zenei Stúdióba, ahol könnyűzenét és jazzéneket tanulok majd, mert az a fő célom, hogy képzett énekes legyek és ehhez elengedhetetlen a rengeteg alázat és tanulás. A swing műfaja nagyon közel áll hozzám, éppen ezért az első saját dalom is ezt tükrözi. A szerzője egyébként Radics Márk és Havas Lajos. Ezt hallhatják az olvasók is a lemezen. Én kértem őket, hogy a dal témája a szerelem legyen. Bár még sok tapasztalatom nincs ezen a téren, de az érzést azért már ismerem, és azt hiszem, ez a téma örök és kortól független is” – magyarázta a fiatal énekes, aki már több tehetségkutatóban ért el szép sikereket, de a tervei között szerepel, hogy a jövőben megmérettesse magát akár a Sztárban sztár leszek! zsűrije előtt is.

Cél az országos ismertség…

Hatalmas vágyam, hogy legyen egy saját zenekarom, és ha ez sikerül, nekifutok az országos ismertségnek is. Nem ismeretlen terep számomra a tehetségkutatók világa, hiszen az első fellépésem is egy ilyen versenyhez köthető. Tízévesen indultam Győrben egy tehetségkutatóban, amit meg is nyertem, de kipróbáltam magam a Hungary ’s Got Talent-ben és a Kicsi Óriásokban is. A következő lépcső talán éppen a Megasztár lesz. Ha indul új évad, biztosan jelentkezem majd” – tett ígéretet Barton Márton.