Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Napsugár Anna elvesztette imádott férjét: Minden nap sírva kelek, sírva fekszem

Napsugár Anna néhány héttel ezelőtt veszítette el imádott férjét, Scharek Jánost, akivel 25 évig jóban-rosszban kitartottak egymás mellett. A jeltáncművész mérhetetlen fájdalmáról és új életéről először a Sztár Limonádénak mesélt.

Hogy érzi magát a történtek után?

Senkinek nem kívánom azt a kínzó fájdalmat, amit mindennap átélek. A szívem ki akar esni, sehol nem találom a helyemet. Nem véletlen hogy a 33. vőlegényemet választottam férjemül, ő volt az egyetlen magyar férfi, aki boldoggá tett és fantasztikusan menedzselt még betegen is. János igazi úriember volt, mint a régi filmekben a Hypolit. Az utolsó 3 évben, éjt s nappalt ápoltam őt, de megérte, minden vele töltött idő örök kincs marad a számomra, többet ér minden pénznél. Amióta nincs, én is meghaltam, darabokra hullott a lelkem. Az anyukámért is nagyon aggódom, mert nemrég kórházba került a szívével, és műtét vár rá. Közben fél éve nekem is leállt a gyomrom, még nem találják okát, de emiatt én is legyengülök, sokszor csak alszom munka után, ha épp nem anyukámnak segítek.

Bármi vagy bárki tud némi vigaszt nyújtani?

A családom, barátaim próbálják ragasztgatni a lelkemet, de egyelőre reménytelenül. Csak vagyok és próbálok túlélni. A munka és a zene tesz csak boldoggá, ott keresem örömöm forrását. Három dalt írtam Jánosról és a szerelmünkről, amikhez videóklipek készülnek. Ez segít abban, hogy kicsit könnyebben éljem meg a hétköznapokat. Az biztos, hogy sosem leszek már felhőtlenül boldog, valami eltört bennem, ami már nem hozható vissza.

Sikerült kialakítania egyedül a mindennapokat?

Én 14 éves korom óta dolgozom. Tudom azt, hogy mit jelent önállónak lenni. Két kezemmel építettem fel mindent, amim most van. Nagyon nehéz ott élni, ahol majdnem 20 évig szerettél s ápoltál valakit, de már nincs veled. Minden rá emlékeztet, minden nap sírva kelek, sírva fekszem. Ha nem lenne édesanyukám, a 2 testvérem, és a munkám, örökre bezárkóztam volna. Fel akartam adni mindent, amit 35 éve építek, a Napsugár Anna jeltánctársulatot szét is oszlattam. A közönség szeretete viszont bebizonyította számomra, hogy szükségük van rám, miattuk nem adom fel. Mos már egyénileg, duóban vagy trióban járok fellépni.

Hogyan értékeli a tavalyi évet?

A karrierem szempontjából életem legsikeresebb, legkiemelkedőbb éve volt. Országosan, színvonalas rendezvényeken és a televízióban is többször felléphettem. A szülinapomon, november 21-én megjelent a 2 lemezem, ami aranylemez lesz a kiadómnak köszönhetően. Emellett rengeteg embernek tudtam ingyen segíteni. Jánosom elvesztése miatt viszont ez volt a legszomorúbb évem is, ami örök fájdalmat okozott a lelkemben.

Milyen tervei vannak 2023-ra?

Még több rendezvényre eljutni új dalaimmal, amik már készülnek Gyémánt Ferenc zeneszerző közreműködésével. Legnagyobb álmom idén Nédó Olga művésznővel duóban leforgatni a Halleluja című dalom klipjét, és a 100 tagú cigányzenekarral élőben elénekelni jeltánc kíséretében. A Trimedio segítségével pedig kiadni a harmadik lemezem.

Napsugár Anna
Napsugár Anna