Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Napsugár Anna legnagyobb álma vált valóra – Videóval!

Napsugár Anna

Olvasóink már jól ismerik a siket énekesnőt, aki szélesebb körben is egyre ismertebb, hiszen mára számos arany és egy platinalemez birtokosa. Napsugár Anna az önmagunkba vetett hit legékesebb példája, hiszen siketsége okán olyan hátránnyal indult el a zenei pályán, amilyenre korábban még soha nem volt példa hazánkban, de talán a világon sem. Az énekesnő most karrierje egy komoly mérföldkövéhez ért, de ígéri, nincs megállás, amíg csak hang jön ki a torkán.

Napsugár Anna
Napsugár Anna hihetetlen kitartása példamutató

Anna a hangját is elveszítheti…

Ez utóbbi ígéretét idővel sajnos beváltja majd, hiszen betegségének az egyik lefolyása, hogy hallása után a hangját is el fogja veszíteni. A szklerózis multiplex ugyanis a halló idegeit és a beszédközpontját támadja. Napsugár Anna most a Sztár Limonádénak mesélt legnagyobb álmáról, amit nem rég valóra váltott.

Nagy álma volt a Bánk Bán ária

„Hitetlen de igaz, hogy Pitti Katalin csodát tett velem az utóbbi nyolc évben, amióta hozzá járok gyógyterápiás hang-és beszédképzésre. Ha ő nem lenne, már jó ideje egy hang sem jönne ki a torkomon. Annak idején azért kezdtem el vele dolgozni, mert eszembe jutott a gyermekkori álmom, miszerint egyszer szeretném elénekelni a Bánk Bánban felcsendülő gyönyörű áriát, amit Simády József olyan gyönyörűen énekelt. Rengeteg munka van abban, hogy végül a stúdióba vonulhattam és felénekelhettem a Hazám, hazám című dalt” – kezdte lelkesen Napsugár Anna, aki hamarosan egy színpadon áll majd a Liszt Ferenc-díjas élő legendával.

„Az álmom ugyan valóra vált, de máris vannak új céljaim. Hamarosan egy koncerten énekelhetek majd Pitti Katalinnal, akivel a Halleluja című dalomat énekeljük majd el együtt” – árulta el az énekesnő, aki nem titkoltan egyfajta missziót teljesít azzal, hogy siketként az énekesi pályát választotta.

Falakat dönt a hangjával

„Az a küldetésem, hogy megmutassam a világnak, hogy minket, vagyis a fogyatékossággal élőket nem kell sem sajnálni, sem pedig a háttérbe szorítani. Igaz, mások vagyunk, mint az egészséges társaink, de képesek vagyunk értéket teremteni. Hitem szerint a hangommal falakat döntök és hidat építek a társadalomban. Azt hirdetem, hogy nincs lehetetlen” – tette hozzá Napsugár Anna.