Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Nem fogta vissza magát: Marics Peti elárulta, mit tenne legszívesebben a párjával

Marics Peti meglepné a Dancing with the Stars zsűrijét. Párja, Stana Alexandra, támogatja a csínytevésben. Persze csak akkor, ha nem szegnek vele  szabályt.

 

Mostanra nem kérdés, hogy Marics Peti és párja, Stana Alexandra között megvan az összhang, sőt olyan erős közöttük a kémia és a harmónia, hogy az idei Dancing with the Stars adásaiban számtalanszor pozitív kritikákat kapnak a zsűritől.

Bizonyára a rajongók reménykedtek benne, hogy Marics odateszi magát és nem lesz hóbortos a verseny alatt, de szerencsére Alexandra elérte, hogy valóban férfi legyen a talpán és a táncparketten is bizonyítson. Hogy ehhez mit kellett bevetnie azt nem tudni, de az biztos, hogy a ValMar énekese szabadkezet adott neki. Még a műsor előtt bevallotta, ahhoz, hogy a döntőbe táncolják magukat, bizony egy erős kézre lesz szüksége.

„Kell irányítani, mert hajlamos vagyok elkalandozni. Rohangálok összevissza mint egy hülye gyerek, ezért kell, hogy néha valaki azt mondja: »Hé Marics, ide figyelj!«”

– mondta akkor a fiatal lányok bálványa, aki az egyetlen női zsűritagtól, Ördög Nórától a pontokon kívül egy hatalmas bókot is kapott a 2. élő adás alatt, hiszen igazi férfinak nevezte. Szerinte ugyanis az énekes, fiúból férfivá érett, amit a koncentrált és igazán szép produkciójával bizonyított be neki és a közönségnek is.

Nem kérdés, hogy Maricsék a döntőig akarnak menetelni, ezért pedig némi improvizációra is képesek lennének. Ha lenne lehetőségük, szívesen meglepnék a zsűrit.

 

„Alexandrával behozhatnánk egy bolondos, újfajta táncstílust. Nem tudom, hogy mennyire lesz erre lehetőség, de ha lesz, biztosan megcsináljuk. Nincsenek félelmeim a versenyben. Persze lehet félelmekkel létezni az életben, de úgy sokkal rosszabb minden” – mondta határozottan és véletlenül sem öntelten Peti, aki keményen dolgozik azért, hogy szombatonként mindenkit meggyőzzön és sokoldalú tehetségével, kitartásával, levegye a nézőket a lábukról.

Apropó lábak! Mint köztudott, Peti még a nyáron az egyik ValMar koncerten eltörte a lábát. Sokáig rögzítőt kellett viselnie. Bár, még a Dancing előtt sem volt gyógyult, a produkcióin ez egyáltalán nem látszik.