Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Nikol Victoria imádja a családi zenéléseket – Szeretek másokat a dalaimmal szórakoztatni”

Bár nem voltak sose gazdagok, az énekesnőnek mégis nagyon boldog gyermekkora volt. Nagyon összetartó a családjuk, kilencen vannak testvérek, mindenben segítik egymást. Nővére nemrég még a dalírásba is besegített, amikor Viktóriánál volt látogatóban. A Gyémántgyűrűt húztak az ujjamra című új nótája így született, amit azóta már fel is énekelt.

 

Nagy család
Nikol Victoriát sosem zavarta, hogy szerényen éltek szüleivel és testvéreivel. A családjában ugyanis mindenki zenél amatőr szinten, van, aki gitározik, van, aki tamburán játszik, de van hegedűs és szaxofonos is. Így a családi házban mindig jó értelemben vett hangzavar volt.
– Hatéves lehettem, amikor egyszer hintázás közben dalra fakadtam, anyukám akkor tátott szájjal hallgatott – mesélte a Sztár Limonádénak Viktória. – Később az énektanárnőm elvitt Ki mit tud! tehetségkutatókra, nyolcadikos koromban az egyiken 300 versenyző közül a másodikok lettünk. Édesanyám behúzta a vészféket akkor, mert nagyon féltett ettől a pályától és attól, hogy elköltözöm otthonról. Később mellrákot diagnosztizáltak nála, akkor abba is hagytam az éneklést, öt évig nem énekeltem egyáltalán. Ahogy meggyógyult, visszaköltözött belém a zene és Budapestre költöztem.

Áttörés
A húga pár éve titokban a nevében jelentkezett a Frédy show-ba. Ott a színpadon érezte először, hogy kiteljesedik.
– Azóta veszem komolyan az éneklést, egyre több saját dalom van. S bár én szívem szerint énekelnék arab, török, roma dalokat is, mindenki szerint a mulatósban vagyok a legjobb. Nekem a zene az életem, mindegy milyen stílusban éneklek, állandóan énekelek. Ugyanolyan szenvedéllyel a színpadon, mint otthon is. Imádok dalokat írni, legutóbb hat számot írtam pár nap alatt, hármat fel is énekeltem. A Gyémántgyűrűt húztak az ujjamra című nótát a nővéremmel közösen írtuk, nagyon jól mulattunk közben. Én így nőttem fel, boldogan, mindig sokat nevetünk, mulatunk. De hát tényleg csak egyszer élünk! – zárta mosolyogva az énekesnő.