Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Nincs több titok: Schmuck Andor mindent kipakolt a szerelmi életéről

Schmuck Andor a félresikerült randijairól írt könyvet Fotó: Sztár Limonádé

A legintimebb titkait tárta nyilvánosság elé Schmuck Andor. A nyár első napján jelent meg könyve, melyben tabuk nélkül mesél az elmúlt másfél évben átélt kalandjairól.

Schmuck Andor évek óta keresi-kutatja a szerelmet. Még jósnő útmutatását is kérte, aki a jelek szerint félrenézhetett valamit, amikor kijelentette: 2023 szerelmet hoz az egykori politikusnak. A közéleti személyiség ugyanis a mai napig szingli, s ezt nem is szégyelli. Olyannyira nem, hogy az elmúlt másfél évben lebonyolított – sikertelen – randevúiról most egyenesen könyvet írt.

Schmuck Andor Tinder Tündérek dedikálás Fotó: Sztár Limonádé
Schmuck Andor új könyve, a Tinder Tündérek bemutatóján Fotó: Sztár Limonádé

Tinder Tündérek címmel debütált június 1-jén a könyve, melynek bemutatóján a Sztár Limonádé is ott volt. Schmuck felidézte, hogy 2021-ben, a második válása után egy ideig nyalogatta a sebeit, majd a tettek mezejére lépett: felregisztrált a népszerű internetes társkeresőre. Mint mondta, válogatás nélkül minden nőnél bepróbálkozott, akit feldobott a program:
„Számomra az a nő ideális, aki ide áll” – élt a szóviccel. „Minden nőt jobbra húztam az alkalmazásban, aztán vártam, hogy ki viszonozza az érdeklődést. A harmadik félresikerült találka után úgy éreztem, ezekből a történetekből remek könyv lehetne. Ezután már a közjó érdekében randiztam a további hölgyekkel” – viccelődött tovább a Tisztelet Társaságának elnöke, majd komolyra fordítva a szót hozzátette:
„De rájöttem, hogyha ezekből a történetekből nyerészkedni akarnék, akkor nem lennék különb azoknál a nőknél, akik csak a vagyon reményében találkoztak velem. Ezért úgy döntöttem, hogy a könyvből származó nyereséget egy anyaotthonnak utalom át!”

Schmuck Andor egy anyaotthonnak ajánlja a könyve bevételét Fotó: Sztár Limonádé
Schmuck Andor egy anyaotthonnak ajánlja a könyve bevételét Fotó: Sztár Limonádé

A könyvben könnyed szellemességgel tárja az olvasó elé a legmeredekebb szituációkat, mint például azt, amikor egy egyedülálló édesanya gyermeke előtt esetlenül, némileg zilált öltözékben gázszerelőnek füllentette magát. Vagy azt, amikor egy hölgy két perc után faképnél hagyta, mondván „túl jól néz ki”, s láthatólag mégsem válna olyan hamar özveggyé, mint ahogy azt elképzelte.
A közéleti személyiség lapunknak még leszögezte, a bizarr kalandok nem vették el a kedvét a további próbálkozástól, nem törölte az alkalmazást, s minden vágya megtalálni harmadik feleségét. Kétszer ugyanis már házas volt: 2009-ben és 2019-ben is oltár elé állt, ám mindkét frigy két éven belül véget is ért.