Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Óriási álma vált valóra Peter Srámeknek: „Leírhatatlan érzés, amit most érzek”

Peter Srámek ordítani tudna a boldogságtól. Nem csak azért, mert teltházas koncertet adott a Budapesti Kongresszusi Központban, hanem azért is, mert egy olyan álma vált valóra, amit el sem akar hinni…

Teltházas jubileumi koncertet adott Peter Srámek a Budapesti Kongresszusi Központban. Az este folyamán olyan nagy sztárok is tiszteletüket tették, mint Csepregi Éva vagy Zoltán Erika. A színpadon pedig folytatódott a meglepetések sora.
„Nem is tudom hol kezdjem… Leírhatatlan az érzés, amit most érzek, még mindig a vasárnap bűvöletében vagyok, amit ott és akkor átéltem, soha nem felejtem” – kezdte az énekes.
„Eddigi életem legszebb pillanatait élhettem át azokkal, akiket a legjobban szeretek és akik engem szeretnek. Örök hálával és köszönettel tartozom: Joós Pistinek és Tabár Zoltánnak, hogy megszervezték életem legfontosabb és legnagyobb koncertjét, akik végig biztattak és bíztak bennem, hogy nem okozok nekik csalódást. Köszönet a Magneotonnak és a Mistral Musicnak! Jankai Bélának és Pálmai Zoltánnak a Jimmy Bandből, akik olyan ajándékot adtak nekem, amitől a szavam is elállt, azt hittem csak álmodom… Zámbó Jimmy saját mikrofonját, amivel végig énekelte a koncertjeit, a legnagyobb sportcsarnokokat, sikert sikerre halmozva vele, ígérem méltó helye lesz nálam. El sem akartam hinni, hogy ez mostantól az enyém és örökre haza is vihetem. Egy álmom vált valóra. Pálmai Zoltántól még egy csodás “Frontbőrt” is kaptam lábdobra, hogy mindig velem legyen” – folytatta Peter.

Fotó: Facebook/Peter Srámek

„Hálás vagyok nektek Drága rajongóim ezért a 10 évért és köszönöm szépen mindenkinek. Gőzerövel megyünk tovább… hamarosan új klip, új dal, új tervek és remélem, hamarosan találkozunk valamelyik fellépésemen. Mert általatok lettem az, aki most vagyok!”