Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Összeomlott a TV2 sztárja – Itt vannak a drámai részletek

Nagy Daninak és feleségének hatalmas rajongótábora van, közösségi felületeiken egymillióan követik őket. Az Exatlon jóképű sztárja és személyi edző felesége irigylésre méltó életet élnek, szeretik egymást, van két gyönyörű gyermekük és szakmájukban is nagyon sikeresek. Aztán két hete az egyébként naponta jelentkező Dani eltűnt és most egy fájdalmas vallomással jelentkezett…

Nagy Dani azt hitte, 2023 lesz az ő legjobb éve: januárban a Kanári-szigeteken lakóautós szörftábort szervezett, ami hatalmas siker lett. Majd bejárta feleségével, Ramival a csodálatos Izlandot, Ausztriában töltöttek a családdal heteket, felfedezték Skóciát, szóval minden úgy alakult tényleg Dani számára, mint egy álom, de rémálom lett belőle.

Pedig úgy éreztem, életem formájában vagyok, olyan mozdulatokat, olyan bravúrokat csináltam meg, mint még soha, aztán rémálom következett” – mesélte szomorúan a sztárapuka a saját YouTube csatornáján. „Egy hónapja derékfájással indult, egyik reggel úgy keltem, hogy fájt, de nem nagyon foglalkoztam vele, gondoltam elmúlik magától…”

A sztársportoló fájós háttal még egy versenyen is elindult, de már hatalmas kínok között. A háta napról-napra rosszabb lett, de még ekkor sem gondolta, hogy mekkora baj lehet belőle. Igaz, járt kezelésekre, de továbbra sem vigyázott magára.

Aztán jött az ominózus pillanat, tüsszentettem egyet és úgy beállt a hátam, hogy onnantól kezdve nem tudtam járni. Rami vitt be az ágyba, és onnantól kezdve egy héten át feküdtem, szó szerint, enni sem ettem, mert wc-re sem tudtam volna elmenni. Életemben nem éreztem még ennyire kiszolgáltatva magam, ennyire szomorúnak, ennyire mérgesnek. Hivatalosan is járásképtelen lettem… S bár ez egy hónapja történt, ez a csalódottság még most is itt van! Mert javul ugyan az állapotom, de azok a mozgások, amiket eddig tudtam csinálni, azok még elérhetetlenek.”

A TV2 sztárja sokat töpreng azóta is, hogy mi okozta a bajt, mi kényszerítette megállásra. De egyelőre nem találta meg a konkrét okot, sőt szerinte sok minden együtt okozta a kényszerpihenőt. Nagy Dani úgy gondolja, túl sokat dolgozott, semmire nem jutott elég ideje, a két csodálatos gyermekére sem, akik pont abban a korban vannak, hogy néha túl sok volt neki.

„Egy hétig feküdtem, de az is kínkeserves pokol volt! Eddig sosem szedtem gyógyszert, most igen és kezdtem helyrejönni, de közben agyaltam, mi történt. Két részre osztottam: egy fizikai és egy lelki oldalra. A lelki, hogy nem egy klasszikus életmódunk van, nehezen mondok nemet a dolgokra, a gyerekek feszegetik a határaikat, ez a dolguk, de most nehéz velük. Lehet jobban kellene rájuk figyelnem, mint ennyi munkát bevállalni. De lehet túl sokfajta sportot űzök, amik mind másképp terhelnek le… Ami még fontos felismerés volt, hogy mennyire függök ettől az egésztől, a sportolástól. A melóim 100 százalékát le kellett mondani, mert mindegyik a sporthoz kötődik! Ez még egy egzisztenciális szorongást is hozott…”