Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Összeomlott a TV2 sztárja, zokogva távozott a stúdióból

Két versenyző számára az elődöntőben véget ért a Next Top Model Hungary. Már csak négy lány maradt, közülük kerül ki hazánk következő topmodellje. A tehetségkutató műsor nézői felháborodtak a zsűri döntésén, nekimentek Tomán Szabináéknak az interneten.

A modellkereső műsor elődöntője nem maradt könnyek és dráma, feszültség és összeomlás nélkül. A finis előtti héten újabb nehéz feladatokkal kellett megbirkózniuk a modellkereső műsorban. Érthető módon a még versenyben maradt hat lány egyre feszültebb, hiszen óriási a tét: a győztes 10 millió forintos fődíj mellett többek között a Palvin Barbara karrierjét is menedzselő Icon Modell Management kétéves exkluzív modellszerződését is megkapja, ezenkívül még a Schwarzkopf Gliss márka magyarországi nagykövete lehet 2024-ben, és szerepelhet a Joy magazin címlapján is.

Mindenki igyekezett összeszedni magát, senki nem akart a döntő előtt elbúcsúzni az álmától. A zsűri nem volt könnyű helyzetben, de végül a heti feladatok megoldása és a profi fotók alapján úgy döntöttek: Papp Gabi és Jávori Lili nem folytathatja tovább. Előbbit a tetoválásai miatt, utóbbit sportos testalkata miatt nem találták megfelelőnek a győzelemre. Így a döntőbe Mészáros Lili, Czibolya Niki, Vidéki Vivien és Kouyaté Hawa jutott.

„Ez a műsor nagyon sokat tanított önmagamról, a korlátaimról, a határaimról, hogy tényleg nincs lehetetlen. Az álmom az volt, hogy megnyerjem ezt a műsort, de ez csak egy a sok közül. Ez itt nem a végállomás, hanem egy új világ kezdete. Most nagyon nehéz, de majd jobb lesz ”– omlott össze a kamerák előtt Papp Gabi.

De nem csak a két kieső volt csalódott, a nézők szerint is rossz döntést hozott a zsűri. Mind a műsor, mind Gabi és Lili Instagram-oldala alatt betámadták Tomán Szabináékat:

„Gabi, te vagy egy legprofibb modell. Az összes lány tanulhatna tőled! Egyedül Mérő Péter volt objektív és következetes, ő mondta is most, hogy a legjobb kettőben vagy, de Szabina a tetoválásaid miatt ejtetett ki. De akkor minek válogattak be, ha ez kizáró ok lett.”

„A kedvencem voltál Gabi! Viszont azt nem értem, hogy miért juttattak el ilyen közel a döntőhöz, ha egy kivarrt nő nem lehet NTMH?”

„Szégyen és gyalázat, felfoghatatlan a zsűri döntése”

„Döbbenet és csalódás! Az érdekes és egyedülálló arcoknak van helye a modell szakmában, így érthetetlen, hogy a Lili és a Gabi miért esett ki. Máskor a felhívásban érdemes lenne előírni, hogy 36-os méret és no tetko, mert akkor nem törnének össze pár női lelket a műsor készítői.” – írták a kommenteket a nézők.