Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Ötéves lett a Bakelit Fesztivál

A műsor, amely a régi Táncdalfesztiválok világát idézi meg, 2017. október 29-én indult a Zenebutikon és azóta is töretlenül a nézők egyik kedvenc műsorává vált. Számtalan legendás előadó és fiatal tehetség is megfordult már a színpadon, sőt, több előadó is itt mutatkozott be elsőként.

Radics Márk, a műsor házigazdája és megálmodója ezen jubileumi évforduló alkalmából egész napos ünnepi tévéfelvételt szervezett, ahová több mint 30 előadó kapott meghívást.
„Óriási köszönet mindenkinek, aki részt vett akár a háttérben, akár a színpadon, akár a közönség soraiban a Bakelit Fesztivál 5. születésnapi felvételén. Nagy büszkeség, hogy több olyan előadó is szívesen mondott igent felkérésünkre, akik a hazai zenei élet jeles képviselői” – kezdte Márk a Sztár Limonádénak.
„2017-ben indultunk az elsők között a Zenebutikon, és azóta is hétről-hétre a minőségi szórakoztatásotokért dolgozunk, a visszajelzések alapján pedig úgy gondoljuk, továbbra is ezen leszünk! Nem volt kis munka az biztos a legutóbbi forgatás és az azelőtti rengeteg előkészület se, de megérte…”