Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Pásztor Anna pikáns szülinapi meglepetéssel készült Bochkor Gábor születésnapjára

Bochkor Gábor: Aki elhízik, az lesz*rja a párkapcsolatát!

Ritkán látni annyi hírességet, annyi népszerű énekest és együttest egy helyen, mint a rádiós legenda jubileumi buliján. A Retro Rádió szervezésében elképesztő este jött létre, ahol többek közt Bochkor Gábornak énekelt Curtis, Horváth Charlie, a Tankcsapda és a Magna Cum Laude is. De nem csak a zenéről szólt az este, az ünnepeltről hol vicces, hol megható, hol kínos történeteket meséltek barátai, kollégái.

A Budapesti Kongresszusi Központban egy estére színpadra álltak azok a zenekarok és előadók, akik az elmúlt 6 évtizedben közelről kísérték végig Bochkor Gábor pályafutását és vendégei voltak azok az ismert barátok is, akik rengeteg kulisszatitkot tudnak a rádiós fenegyerekről és ezek egy részét meg is osztották a közönséggel. Ráadásul hatalmas zenélések mentek: Curtis egy nóta erejéig beállt Ganxstáékhoz, a Tankcsapdába meg betársult Mező Misi…

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tankcsapda (@tankcsapda) által megosztott bejegyzés

 

Az biztos, egyszeri és megismételhetetlen alkalomnak lehettek szem és fültanúi azok, akik jegyet váltottak az exkluzív szülinapi banzájra és bizony sokan voltak, mert telt ház volt a Tilla által levezényelt partin.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Till Attila (@tillattila) által megosztott bejegyzés

A közönség és a meghívott vendégek is nagyon jól szórakoztak. Volt sírás is és kacagás is, Bochkor Gábor hol hatalmasakat nevetett, hol könnyekig meghatódott.
Liptai Claudia például arról beszélt, hogy amikor először együtt dolgozott Bochkorral, annyira tartott tőle, hogy még azért is ő kért elnézést, amikor a rádiós rácsapta a kezére a vasajtót. Jakupcsek Gabriella pedig azzal csalt pírt a szülinapos arcára, hogy bevallotta, korábban megfordult a fejében az, hogy akár lehetne is köztük valami, annyira bejött neki. A műsorvezetőnő szerint olyan dumája van és olyan jól néz ki, hogy a bugyik még a szekrényben is benedvesedtek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

curtis4ker (@curtis4ker) által megosztott bejegyzés

Curtis az első találkozásukat elevenítette fel, ami számára, a saját hibájából nagyon megalázó volt. Az újpesti rapper akkoriban a lejtő legalján járt, ahol már csak a drog és a mámor volt fontos számára.
„Amikor igazán újrakezdtem ezt az egész történetet, első voltál, aki felhívtál, és mondtad, hogy bármiben segítesz, mert azt szeretnéd, ha sikerülne a talpraállás – mesélte az énekes. – Annak ellenére, hogy az első találkozásunk, az nagyon érdekes volt. Egy Ganxsta Zolee koncerten történt, a földön ültem, mert hulla voltam, kész voltam, azt sem tudtam, hol vagyok, beszélni se tudtam, annyira. Te odaszóltál, helló, szia, majd ott hagytál. Azt hittem, hogy soha többé nem állsz velem szóba…”

Pásztor Anna sem kímélte Bocsit. Ő is régóta ismeri az ünnepeltet, aki nemrégiben szerelmet vallott neki részegen, sms-ben. Ráadásul ezzel felkeltette az énekesnőt hajnalban, aki ezért berágott rá.
„Arra gondoltam, hogy ássuk el a csatabárdot, és béküljünk ki. Hoztam Á és Bé opciót. Az egyik az a bankkártya, vagy a tévé, amit körülbelül három éve ígérgetsz nekem. Egyszer valamelyik műsorban kifogásoltad, hogy nem ismerem eléggé a celebek viselkedését. Majd felajánlottad, hogy veszel nekem egyet, és itt tartunk most. Három éve ígérgeti, már a gyermekeim is sírnak, a nagyon nagy tévéért, amit Bocsi bácsi megígért” – nevetett nagyot az énekesnő.