Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Pető Brúnóval és Marics Petivel erősít a TV2

Megtalálta a decemberben váratlanul távozó Majka és Pápai Joci utódját a kereskedelmi csatorna. A TV2 fiatal tinikedvencekkel erősít, ráadásul rögtön két műsorvezető-párost is szerződtettek a Zsákbamacska műsorba: az egyik T. Danny és Szente Vajk, a másik páros Marics Peti és Pető Brúnó. Utóbbi a forgatásról elmesélte, hogy a ValMar énekesével a komoly munkába sok humort is visznek.

Fotó: TV2

Mint ahogy azt a sztarlimonade.hu is megírta: sokként ért mindenkit, hogy Majka 16 év után elhagyja a csatornát, amelynek oly sok nagy sikert köszönhet. A TV2 ikonikus arca után ráadásul barátja, műsorvezető-társa is átigazolt az RTL Klubhoz. De nem kellett sokáig várni a nagy bejelentésre, máris megvannak az utódok. A Zsákbamacska egyik új sztárja elmondta: Marics Petivel álmodoztak korábban erről a közös munkáról.

„Tavaly, amikor együtt néztük a tévében ezt a műsort, beszélgettünk róla, hogy milyen lenne műsorvezetőnek lenni – mesélte nemrég Pető Brúnó. – Akkor mondtam neki, hogy Tesó, de jó lenne ott lenni Majka és Pápai Joci helyett és lám, itt vagyunk! Imádom a forgatást, külön öröm, hogy ezt az egészet végül együtt csináljuk Petivel. Hasonló a humorunk, igyekszünk majd nem közönségesek lenni. Mindketten jó nevelést kaptunk, de vékony a határ. Bízom benne, hogy szeretni fognak bennünket a nézők, mert mindketten vagányak, olykor talán kicsit nyersek, makacsok vagyunk, de a szívünk mélyén jó srácok vagyunk!”

A fiatal tehetség arról is beszélt, hogy bár még csak 22 éves, de ő sok vele egykorúval ellentétben nem csak a mára, de a holnapra, sőt a holnaputánra is szokott gondolni.

„22 évem ellenére már úgy érzem, tettem le az asztalra, érettebb vagyok a koromnál, a heti 4-5 fellépés azért fegyelmezettséget követel. Szeretek a mában élni, de úgy, hogy közben már gondolok a holnapra, sőt a holnaputánra is. Jófajta ADHD-m van, nehezen köt le egy dolog, a zenén kívül érdekel a média, a tévé, a műsorvezetés, az innováció, vállalkozások, nagyon sok minden. De most a Zsákbamacskával egy újabb álmom valósult meg!”