Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Rácz Olivér: Különös dolog történt vele egy szombat esti buliban…

Új dallal rukkolt elő Rácz Olivér és a Central zenekar. A mondanivalója pedig nem is akármi, ezt pedig az énekes most részletesen elárulta nekünk.

„Nagy örömmel mutatjuk be legújabb dalunkat, ami A piros az Tilos címet kapta, melyet a közelmúltban hoztunk létre. Ez a dal számunkra nemcsak zenében kifejezett érzelem, hanem két személy találkozásáról mesél, ami inspirált bennünket a zeneszerzésre és szövegírásra” – kezdte a Sztár Limonádé Online-nak a csapat frontembere, Rácz Olivér.

„A dal arról szól, hogy életünk során számtalan találkozás, pillanat és érzés érinthet meg bennünket az aktuális élethelyzetünktől függetlenül. Egy szombat esti buli hangulatában történt egy olyan találkozás, amely azonnal megfogott, és éreztette velünk, hogy ez a pillanat különleges. A dalszöveg által szeretnénk megmutatni, hogy az élet tele van rejtett utalásokkal és váratlan fordulatokkal, amelyek az életünk sorsát alakíthatják” – tette hozzá a zenész.

„A piros az Tilos egyfajta utazás a vágyak és tiltások világába. A piros tábla és a tilos csók olyan szimbólumok, amelyek azt a szituációt mutatják be, amikor elgondolkozunk rajta, hogy az eszünkre hallgassunk, avagy engedjünk az érzéseinknek. Az élet tele van izgalmakkal és meglepetésekkel, és mi azt üzenjük, hogy bátran merjük követni a szívünk szavát. Az inspirációt az élet történéseiből merítettük, és szeretnénk, ha mindenki megtalálná a saját élményét és üzenetét ebben a dalban. A dalszöveg egyszerűsége mellet „titkos” utalásokkal és mélyebb értelmekkel van tele, de azt gondolom, hogy szinte bárki tud hozzá kapcsolni egy-egy saját élményt is.” – üzente az énekes. A dalt a rajongók mától érhetik el az ismert digitális platformokon.