Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Radics Gigi családja imád bulizni: Volt olyan születésnapom, amikor 150-en voltunk!

Teljesen új oldaláról ismerhették meg a rajongók a gyönyörű énekesnőt a Dancing with the Starsban. Egy olyan oldaláról, amit eddig csak a hozzá legközelebb álló barátai, szerettei láthattak: a bulizni szerető, a merész, a fesztelen Radics Gigit. Persze ezt nem bánja a sztáranyuka, sőt, ez is volt a célja a műsorral, hogy megismerjék az emberek az igazi arcát.

Az elődöntővel folytatódott szombaton a TV2 táncos show műsora: T. Danny és Lissák Laura, Marics Peti és Stana Alexandra, Krausz Gábor és Mikes Anna, valamint Radics Gigi és Baranya Dávid párosa küzdöttek meg egymással, hogy bekerüljenek a döntőbe. A versenyzők most is két tánccal készültek, hogy elvarázsolják a zsűrit és a nézőket. Változás történt a szavazásban, az elődöntőben az ítészek már senkit nem menthettek meg a szavazatok összesítése után, így még nagyobb szerepe volt a nézői voksoknak. Végül bár ebben az adásban kapta a legtöbb pontot Ördög Nóriéktól az énekesnő, a három férfi sztár tarolt, így Gigi számára véget ért egy álom. De nem bánkódik!

S bár, hogy ki emeli magasba a DWTS trófeáját, csak a jövő szombaton derül ki, de hogy a női győztes Radics Gigi, az már biztos! Az énekesnő adásról-adásra lett egyre fesztelenebb, folyamatosan fejlődött. De nem csak a táncban, de a jellemében is változott, teljesen kinyílt, levetkőzte gátlásosságát.

„Én azért is mondtam igent erre a műsorra, az volt a legfontosabb célom, hogy megismerjenek az emberek. És szerintem most, ebben az adásban, ebben a két produkcióban sikerült megmutatnom, hogy ki is valójában az az énem, Gina, akit az otthoniak ismernek, a barátok, a család – mondta a műsor után Gigi, aki azt is elárulta, hogy családja otthonában hatalmas bulik szoktak lenni, teljesen spontán. – A mi családunk nagyon bulizós! Nem is kell hozzá, hogy legyen konkrétan valami apropó, valami ünnep. A szüleim háza olyan, hogy megérkezünk hozzájuk a lányommal, ott vagyunk egy órája, és egyszer csak azt veszem észre, hogy jönnek a barátok, az öcsém barátai, a közös barátok, és hirtelen kikeveredik belőle egy buli, mert annyian összegyűltünk. És mindezt egy egyszerű hétköznapon. Bekapcsoljuk a zenét, iszogatunk kicsit és már táncolunk is. Apu előveszi a gitárt, akkor már énekelünk is, szóval hatalmas bulik tudnak lenni. Na de ha névnap, szülinap, esküvő van, na annak tudjuk még igazán megadni a módját! Volt olyan születésnapom, amikor 150-en voltunk!”