Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Schobert Norbert saját könyvében is a szénhidrátmérgezés ellen harcol

Most megjelent könyvében összegzi a tapasztalatokat, sőt néhány sikertörténet – köztük fia, ifjabb Schobert Norbi kendőzetlen őszinteségű vallomása – is olvasható az egyedülálló életmód-módszerét bemutató kiadványban.

Több, mint két évtizede tekinti missziójának Schobert Norbert a súlyfelesleggel szembeni harcot. Egyedülálló ’Update’ módszerének kidolgozását 2002-ben kezdte meg, amely hamar óriási siker lett. „Húsz éve harcolok, hogy minél többen megismerjék a szénhidrátszegény életmód előnyeit. Húsz éve folytatom a súlycsökkentő missziómat és viselem a támadásokat. Húsz éve tapasztalom, hogy az elveim beigazolódtak. A lelkesedésem ugyanolyan, mint amikor megalkottam az Update rendszerét, de már sokkal óvatosabb és megfontoltabb vagyok” – mondta az Álomgyár Kiadó gondozásában megjelent legújabb könyve, a ’Norbi Titok’ kapcsán Schobert Norbert, aki a kiadványban őszintén beszél fogyasztó-módszeréről, magasságokról és mélypontokról.

Könyve sikertörténetei között nagyobbik fia, ifjabb Schobert Norbi fogyásának története is megelevenedik, aki szintén édesapja módszerének köszönhetően intett búcsút a súlyfeleslegnek.

– Több tízezer ember sikere és klinikai vizsgálatok igazolják, hogy az időkorlátokra épülő, csökkentett szénhidrátbevitel jelentősen segíti a fogyást. Ez az a Norbi titok, amit húsz éve közzétettem, hogy esélyt adhassak mindazoknak, akik ki akarnak törni az életüket gúzsba kötő zsírbörtönből. Minden erőmmel azon vagyok, hogy megmentsem az embereket a szénhidrátmérgezéstől. A magyar emberek többsége ugyanis a napi maximális mennyiség sokszorosát fogyasztja, ami egyenes út az elhízáshoz. Ennek leküzdéséhez szeretnék segítséget nyújtani. Ez a könyv a kulcs, az Update pedig az ajtó, amelyen ha valaki belép, soha többé nem akar visszafordulni – árulta el a könyv szerzője, aki két ok miatt döntött az új kiadvány megírása mellett.

– Húsz év nagy idő. Felnőtt két generáció, akik legfeljebb az internetről vagy egyéb, közvetett úton szerezhettek részinformációkat a módszerről. Másrészt rengeteg tapasztalat és bizonyíték gyűlt össze az Update sikeres alkalmazásáról. Olyan emberek is megszólalnak a kötetben, akiknek nem tíz-húsz kilókat sikerült lefogyniuk, hanem ennek a sokszorosát! Köztük olvasható a nagyobbik fiam története is, akire nagyon büszke vagyok, hiszen – a bántások kereszttüzében – önszántából dolgozott meg azért, hogy kirobbanó formában legyen. Egészségesen és lefogyva élni jó. Hiszek benne, hogy a módszeremmel ez bárkinek sikerülhet – mondta a könyvesboltokban már elérhető, receptekkel turbózott legújabb könyve kapcsán Schobert Norbert.