Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Sejtelmes vallomást tett Krausz Gábor, a Dancing with the Stars győztese

Döntőhöz méltóan izgalmasan alakult a TV2 táncos showműsorának fináléja, ami nem volt híján meglepetésnek, drámának és könnyeknek. Végül Krausz Gáboré és táncpartneréé lett a DWTS gyönyörű fényes trófeája. A sztárséf megkönnyezte győzelmét és elárulta: nem csak életre szóló élményeket, de igaz barátságokat is köszönhet a műsornak. S ha mindez nem lenne elég, még Mikes Annát is megnyerte, gyönyörű táncpartnerének reméli szerepe lesz a jövőjében is…

Fotó: TV2

Elképesztően izgalmasan alakult a Dancing with the Stars negyedik évadának döntője, ahol Marics Peti Stana Alexandrával, T. Danny Lissák Laurával, Krausz Gábor Mikes Annával küzdött meg a trófeáért. Itt már a zsűri nem szavazhatott, a nézők kezében volt a három sztárversenyző sorsa. A fantomfotók már a műsor legelején érdekes képet festettek, hiszen az egyik 50% felett volt, míg a másik ötvenen osztozott a két másik. De nem lehetett tudni, megjósolni sem nagyon, hogy vajon a nézők a tényleges tánctudás, vagy a szimpátia alapján döntenek. Végül bebizonyosodott, hogy utóbbi, hiszen a legjobb táncosnak bizonyuló T. Danny csak a harmadik lett.

„Szomorúságot, csalódottságot érzek, ugyanakkor ott van két barátom, akik küzdenek az első helyért – mondta az énekes, miután őt mondták be a bronzérmesnek. – Az egyikük nyerni fog, és ennek örülök. Azt gondolom, hogy a Laura megérdemelte volna ezt, már csak azért is, mert megtanított engem nemcsak táncolni, hanem megtanultam sok mindent magamról, hogy mennyire tudok bízni magamban. Hogy meg lehet tanulni táncolni két méter fölött is.”

Egy újabb szavazási kör után végül Krausz Gábor és Mikes Anna emelhette magasba a dicsőséget jelentő trófeát.

A ValMar énekese azt mondta, benne nulla keserűség van a végeredménnyel kapcsolatban. Mindenkinek külön gratulált, aki elindult a versenyen, majd Krausz Gábornak üzent:

„A szívük nyert. Nagyon gratulálok nekik, én nagyon szeretem őket!”

A győztes sztárséf meglepődött, meghatódott, meg is könnyezte a végeredményt. Köszönetet mondott azoknak, akik rájuk voksoltak, „aki a táncnál egy picit többet látott” a produkcióikban. Mert úgy gondolja, a műsor igazi önismereti utazás volt számára.

„Megtanultam, hogy higgyek magamban, és bízzak meg abban, aki nekem jót akar! És azt is, hogy bármire képes az ember, hogyha időt, munkát, energiát fektet bele, akkor tényleg bármi megtörténhet. Ahogy Anna is mondta, visszataláltam önmagamhoz és ez tényleg így van.”

Amióta elkezdődött a táncos műsor, egy ország találgatja összejöttek-e táncpartnerével, Mikes Annával, mert sokak szerint tökéletes párt alkotnának. Amikor arról kérdezték, mi fog az elmúlt hónapok folyamatos együttléte hiányozni a másikból, Gábor konkrét választ adott:

„Nem fog hiányozni semmi, nem fogunk eltávolodni egymástól, nem engedjük el egymás kezét! Biztos, hogy nagyon sokat fogunk még beszélgetni!” – nyilatkozta Krausz Gábor, a DWTS hazai szériáinak első férfi győztese.