Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

ShanZone Zolo új dalában rapbetét is van – Munka közben is dalokat ír

A népszerű énekes legutóbb válásáról írt dalával került fel a Sztár Limonádé válogatásalbumra, a mostanin viszont a szerelemről énekel. ShanZone Zolo lapunknak többek közt arról mesélt, hogy A jövő minket vár dala nem mindennapi körülmények közt született.
Az énekes szerint a legszebb, legjobb dalok mindig valódi érzelmekről szólnak. De míg legutóbbi nótájában a szakítását dolgozta fel, addig a mostani dala általánosságban szól a szerelemről.
Megtisztelő, hogy másodjára is szerepelhetek a Sztár Limonádé cd-n és lemezátadón – mondta boldogan ShanZone Zolo. – A jövő minket vár című dalt választottam erre a válogatáslemezre, ami a Wellcoor Security Kft-nál ihletett meg melóidő alatt. Miközben ment a dolgozás ezerrel, beugrott ez a dallam, amit munka után rögzítettem is otthon a zongorán. Ezt követően felhívtam Szász M. Attila barátomat, akivel közösen írtunk rá szöveget és megcsináltuk hozzá a zenét is. Nagyon jó kis funky duettdal lett belőle, ami a szerelemről szól egy kis rapbetéttel megspékelve, hamarosan érkezik hozzá a klip is. A dal egy lánynak szól, akit imádok, szeretek.”

Az énekes imád másokat szórakoztatni, szereti a fellépéseket, de a hétköznapokban civil munkája van.
Hétköznapjaimban a bíróságon dolgozom Szigetszentmiklóson és Ráckevén, ahol nagyon jó, családias környezetben telik a munkaidő. Munka után Lucky-t, az egyéves kutyámat nevelgetem, és szerzem az újabb dalokat, fellépésekre járok hétvégente, barátokkal és szeretteimmel töltöm a maradék időmet, akik mindig jó tanácsokkal látnak el és mindenben támogatnak. Célom az, hogy minél többen ismerjék meg a dalaimat és eljusson minden korosztálynak. Idén még pár dalt el akarok készíteni, amelyek szintén funky stílusban fognak megszólalni.