Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Simon Kornél: Egós vagyok, de legalább tudom

Simon Kornél elsőként távozott a Dancing with the Stars-ból. Akkor feldúltnak tűnt, szó nélkül hagyta el a táncparkettet és bár sokan azt hitték, mindezt sértettségből tette, de valójában le akarta győzni az egóját.

 

Simon Kornél nagy reményekkel indult neki, de elsőként esett ki a Dancing with the Stars-ból. Aki látta az adást azt is észrevehette, hogy a színész nagyon csalódott volt amikor a műsorvezetők, Stohl András és Lékai-Kiss Ramóna kimondták, hogy neki és párjának, Szőke Zsuzsának kell távoznia a versenyből.

Simon Kornél /Facebook

Fotó: TV2

Csalódottságát pedig nem tudta, de az is lehet, hogy nem is akarta palástolni Kornél, így amikor Stohl megkérdezte, szeretne-e mondani valamit a döntéssel, vagy a táncukkal kapcsolatban, megköszönte a lehetőséget és nemet mondott.

Talán furcsának tűnhetett Simon Kornél reakciója, pedig sokat dolgozott azon, hogy az ilyen, vagy a hasonló krízishelyzetekben ne az egója érvényesüljön.

„Egós vagyok, de legalább tudom és igyekszem kisebb egoveszteségeket átélni az életemben, hogy mire a nagy búcsúzásra sor kerül az életem végén, már ne fájjon annyira. A halálfélelem ugyanis az ego félelme attól, hogy egyszer csak megszűnik. Ha ezt az egészet átveszi az isteni énünk, ami a negyedik tudatállapot, ha úgy tetszik, ( szuper-ego, ego, a tudatalatti és az isteni én. Ez a négy tudatállapot létezik. Ha egyszer csak megengedjük, hogy az isteni legyen, akkor már nem fogunk többé félni a haláltól. Én még félek, ezért is próbálom az egómat kordában tartani”– mondta Kornél.

Nos, így már érthető, hogy miért nem adott hangot a véleményének egyből a kiesés után, hiszen igyekszik kordában tartani az érzéseit. A színész egyébként a való életben egyáltalán nem önző, sőt…

13 éve Gryllus Dorka párja

„A magánéletben, a színházban és a táncban is azt gondolom, hogy a partnerkapcsolat a lényeg. Szeretem, ha igazam van, de nem feltétlenül muszáj” – mondta viccesen Kornél, aki otthon sem törekszik arra, hogy mindig az övé legyen az utolsó szó. Kornél 13 éve Gryllus Dorka párja, két gyermekük született és három éve össze is házasodtak. A Metropolnak korábban elmondta, a házasságában nem ő irányít.

„Ismertek minket, ez teljesen egyértelmű! Aki ismer minket, az pontosan tudja, hogy ki hordja a nadrágot…Dorka!”

Visszatérve a Dancinghez, bár szó nélkül távozott a műsorból, később alaposan átgondolta a történteket, kamera elé állt és nyíltan kért bocsánatot mindenkitől a Mokkában.

 

„Ezúton szeretnék mindenkitől elnézést kérni, akit valamilyen módon megbántottam, vagy olyat mondtam volna, ami nem ildomos egy ilyen alkalommal!”