Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Sokkoló hírt osztott meg a P. Mobil – Schuster Lórántról van szó

Schuster Lóránt P. Mobil

Komoly egészségügyi probléma húzta keresztbe a rockerek tervét. Számos koncertet elhalaszt a P. Mobil.

Schuster Lóránt egészségügyi állapota miatt komoly döntést hozott a zenekar. Facebook-oldalukon nemrég közölték:

„Van néhány hírünk számotokra! Nyugi senki nem lép ki, nem lesz énekescsere és Dani sem nősül meg” – kezdték tőlük megszokott derűvel, utalva a 35 éves basszusgitáros Tarnai Dánielre is.
„Lóránt térdproblémájával sajnos valamit kell kezdenünk, és itt valamelyik kezünkbe bele kell harapni. Vagy most megy el kezelésre vagy lehet, hogy a nyári legnagyobb koncert dömpingben adja meg magát a térde. A kezeléshez elengedhetetlen 6-8 hét pihenés, ezen időszak koncertjeit későbbi időpontra kell tennünk. Ez a dolog három koncertet érint, Pécs, Debrecen, Szeged” – folytatták, majd a továbbiakban feltüntették a következő koncertek dátumait, amik május második felétől várhatóak.

Tucatnyi kezelésen van túl Schuster Lóránt, és még nincs vége

A zenekar oszlopos tagja, Schuster Lóránt elképesztő akaraterejéről és életigenléséről adott bizonyságot az elmúlt években. Ahogy arról korábban több bulvárlap is beszámolt, csodával határos módon győzte le rákbetegségét. Számtalan kezelést és műtétet tud már a háta mögött: tizenhat alkalommal kapott kemoterápiát, öt hasi műtétje volt, s korábban már több térdműtéten is átesett: acélprotézist visel mindkét lábában. A beavatkozások sorának pedig a jelek szerint még nincs vége.

Az egészségügyi megpróbáltatások eddig sem tántorították el a számára az életet jelentő színpadtól. Szinte pontosan egy évvel ezelőtt a P. Mobil alakulásának 50. évfordulójáról óriási bulival emlékeztek meg, és a terv szerint Lóránt 75. születésnapját is a színpadon ünneplik. Igaz, előre isznak a medve bőrére, mert a május 20-i szülinapról május 19-én budapesti koncerten emlékeznek meg.