Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Soltész Rezső Azahriah-t zsűrizte, elárulta, mit gondol a fiatal énekesről

A legendás énekes sosem gondolta volna, hogy valaha szerepet kap a Valami Amerika sorozatban. Arra pedig végképp nem számított, hogy a sorozatban Azahriah-t zsűrizheti majd.

 

Először szerepel sorozatban Soltész Rezső, aki saját magát alakítja a Valami Amerika sorozat zsűritagjaként. Az előadó nagyon örült Herendi Gábor felkérésének.

„Nagyon örültem, amikor Herendi Gábor felhívott. Korábban már dolgoztunk együtt, ő rendezte a ’Nézd az élet jó oldalát’ című klipemet, a lányom pedig a rendező asszisztense. Örömmel süppedtem bele ebbe a szerepe, de kicsit izgultam” – mondta a Reggeliben Soltész Rezső, aki nagyon örült, hogy a sorozatban a szintén magát alakító Azahriah-val találkozhatott.

„Ha a világnak van hét-nyolc-kilenc (sok) csodája, akkor Azahriah az egyik ilyen csoda a magyar könnyűzenei életben. Egyedülálló önfejlődési folyamat az ő története. Minden elismerésem az övé, bízom benne, hogy sokáig fog tartani a sikere” – tette hozzá az énekes, aki nem tagadja, Azahriah zenei stílusa nem pont az ő ízlése.

„Tőlem távol esik a zenéje, ha énekelnem kellene egy sort, nem biztos, hogy vissza tudnám idézni, de nem is nekem szól az ő műfaja. Azoknak a fiataloknak szól, akik együtt éneklik vele azokat a fordulatokat, amik nekem esetleg problémát okoznának. Ez a lényeg” – mondta Soltész Rezső.