Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Súlyos veszteség érte Oszvald Marikát, édesanyjától kapott értékes fülbevalóját is ellopták

Mindössze egy rövid időre hagyta kocsijában összepakolt bőröndjét a Kossuth-díjas színésznő, benne egy értékes családi ereklyével, ez is elég volt ahhoz, hogy kirabolják.

Oszvald Marika

Oszvald Marika még most is emlékszik a dermesztő pillanatra, amikor észrevette, feltörték az autóját. A ma is népszerű művésznő éppen utazni készült egy előadásra, ám a fellépést megelőzően kirabolták. A Budapesti Operettszínház sztárjának elmondása szerint autójában hagyta bőröndjét, amíg felugrott indulás előtt a lakásába, de ahogy hátat fordított kocsijának, már két bűnöző futott is oda. Oszvald Marika szerint valószínűleg egy elektronikai eszközzel nyitották ki az autóját, amelyen külsérelmi nyom nem volt. A színésznő csomagjában nagyon értékes dolgok voltak: nehezen pótolható fellépőruha, szoknya, sok kiegészítő és édesanyja fülbevalója. Ez utóbbi veszteséget dolgozta fel a legnehezebben, hiszen ennek nem anyagi, hanem eszmei értéke van. A kövekkel kirakott fülbevalót anyukája, Halasi Marika szubrett kapta annak idején az Amerikai Egyesült Államokból a Madame Pompadour című darabban megformált szerepéhez.

„Én is használom színpadon ezt az ékszert. Egyszer egy fellépésre utaztam, az összekészített bőröndömet, benne a fülbevalóval, bepakoltam az autóba, ám valamiért még visszaszaladtam a lakásba – mesélte a minap a szörnyű drámáról Oszvald Marika a Családi kör televíziós műsorban. – Mire kiértem, kilopták az egész pakkot a kocsiból. Semmi mást, de ezt az ékszert nagyon sajnáltam.”

Szerencsére jól végződött az eset, ugyanis a térfigyelő kamerák felvették a tolvaj kocsiját, így a rendőrség sikeresen el tudta kapni. Egy sminktáska kivételével mindent visszakapott a művésznő – így természetesen a féltve őrzött fülbevaló is visszakerült hozzá, azóta is nagy becsben tartja és nagyon figyel arra, hogy utazáskor hova teszi.

 

Fotó: TV2