Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek

Szabó Ádám közös formáció alapított menyasszonyával: Megtaláltam azt a lelki társat, akiről álmodni se mertem volna

Szabó Ádám és menyasszonya, Farkas Jennifer nemcsak az életben, hanem már a munkában is egy párt alkot. Az énekes szerelméről ugyanis kiderült, hogy ígéretes tehetség, de ezt jómaga sem tudta. Ádám segítségével azonban elkezdte képezni magát, és megalakították közös formációjukat, a PUSHTHEJADE-et.

Jennifer mindig is nagyon szerette a zenét, magától tanult meg autodidakta módon zongorázni és valamennyire énekelni. Egy időben osztott meg közösségi-oldalán néhány éneklős videót, de soha nem gondolt arra, hogy különösebb tehetsége van hozzá. Aztán találkozott Ádámmal, aki meglátta benne az énekesnőt.

„Bejött egyik nap a stúdiómba miközben dolgoztam, és mondta, hogy el akar énekelni nekem egy dalt. Majd leesett az állam, amikor meghallottam, hogy mennyire tisztán énekel, milyen bátran és ösztönösen játszik a hangokkal” – kezdte lapunknak Ádám.

„A páromat is meglepi, hogy mire képes”

„Én úgy gondolom, van ehhez fülem, hiszen amellett, hogy hosszú évek óta a szakmában dolgozom, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen végeztem és harmonika szakon szereztem előadóművész diplomát. Megmondtam volna őszintén Jenninek, ha nem énekelne jól, de hát erről szó sincs.”

A harmonikaművész azonban kikérte énektanára, Török András véleményét, de ő is hasonló véleménnyel volt Jennifer hangjáról, így el is kezdték a közös munkát.

„Nagyon intenzíven elkezdtek foglalkozni Jenni hangjával. Andris is el van tőle ámulva, hogy mennyire gyorsan tanul és fejlődik. Amit más több órán keresztül gyakorol, azt ő pár perc alatt képes elsajátítani. A páromat is meglepi, hogy mire képes, most ismerkedik a képességeivel és azzal, hogy mi van a torkában. Vigyáznia kell, hogy ne erőltesse túl a hangját.”

A jegyesek fél éve szinte a nap 24 órájában együtt vannak (Fotó: Instagram)

 

A jegyeseknek szakmai tervei is vannak a jövőre nézve. Nemcsak a szerelemben, hanem a munkában is szeretnének egy párt alkotni. Közös zenei projektbe kezdtek PUSHTHEJADE néven. Készítik már a közös dalokat, hamarosan meg is jelenik az első szerzeményük.

„A példa előttünk Korda György és Balázs Klári”

„Azt gondolom, Jenni olyat tud, amit nem szabad magában tartani, meg kell mutatnia a világnak, hogy mire képes. Ezért döntöttünk úgy, hogy egy duettformációt alapítunk. Egyelőre csak feldolgozásokat töltünk fel a közösségi-oldalainkra, de közben már készülnek a saját dalaink, az első júniusban fog megjelenni. Az idei évet az alkotásnak szenteljük, jövőre viszont már szeretnénk koncertezni. A példa előttünk Korda György és Balázs Klári. Bár más stílusban, de jó lenne hasonló sikereket elérni együtt és közben olyan boldogan élni párként, mint ők. Szeretnénk még 70-80 évesen is szerelmesen felállni a színpadra és énekelni” – mondta Ádám, aki úgy érzi, menyasszonyában megtalálta az igazit.

„A munkában és a magánéletben is nagy közöttünk a harmónia és a szerelem. Fél éve lakunk együtt, és azóta szinte 0-24-ben együtt vagyunk. Kimondva nekem is hihetetlenül hangzik, de tényleg nem tudunk egymás nélkül meglenni. Megtaláltam azt a lelki társat, akiről álmodni se mertem volna.”