Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Szlukovinyi Tamás: A muzsikának élek – Idén szeretné beindítani zenei karrierjét

Szlukovinyi Tamás néhány héttel ezelőtt a magyar-német mérkőzés eredményének köszönhetően csatlakozott a Trimedio csapatához. A zenész gitáron játszik, énekelni sajnos nem tud, de szívesen társulna egy jó hangú előadóval, ha úgy hozza az élet.

A zenész Pál Zolival dolgozik együtt egy jó ideje, a lemezen hallható Szenzitív című szerzeményt is együtt alkották.
Régóta szeretek zenélni, de sokáig csak kedvtelésből csináltam. Gréta Singernek köszönhetően azonban megismertem Zolit, akivel azóta nagyon sok közös dalt írtunk. A Szenzitív is csak úgy jött, éppen nála ültem, gitároztam, amikor egyszer csak elkapott az ihlet. A végeredmény pedig egy nagyon latinos, temperamentumos hangzás lett” – mondta a zenész, aki gitárra alkotja a dalokat, és úgyis adja elő.
Sajnos semmi énekhangom nincsen, ezért nekem a gitár maradt. Ezzel is szoktam fellépni. Változó, hogy így mennyire tetszik a közönségnek a produkcióm, de a szakmából többen felfigyeltek már rám. Az egyik jazz-zenekar be is vett pár dal erejéig a bandájukba, a dalokat pedig a rádióban is játszották. Mindenesetre azért jó lenne egy énekes mellém. Nem keresek, de nyitott vagyok a közös munkára.
Tamás most kezd igazán belekóstolni a zenészek világába igazán. Amióta a Trimedio kiadó tagja, voltak fellépései és TV felvételei is. Abban bízik, hogy idén végre beindul a zenei karrierje.
Zolinak köszönhetően ismertem meg Szűcs Balázst, aki többször is próbált meggyőzni arról, hogy csatlakozzak a kiadóhoz. Épp akkor ment a 2022-es legendás magyar-német meccs, és azt mondtam neki, ha győznek a magyarok, belevágok. Mivel ez így is lett, másnap reggel már az irodájában voltam, hogy tárgyaljunk a részletekről” – mesélte a gitáros, aki azt is elárulta, mivel foglalkozik a hétköznapokban.