Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Szombaton indul a Dancing with the Stars, újabb világsztár igazolt a műsorba

Hatalmas erőkkel zajlanak az új évad előkészületei, az öt páros gőzerővel, minden nap gyakorol. A TV2 Dancing with the Stars – Mindenki táncol című táncos műsora 2020-ban és 2021-ben is nagy népszerűségnek örvendett, így idén ősszel már a harmadik évaddal szórakoztatja a nézőket. Óriási várakozás előzi meg a látványos és szórakoztató show kezdetét, új sztárok igyekeznek táncossá avanzsálni és a zsűri is változott. Az új évad műsorvezetői ezúttal is Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András lesznek, az online műsort pedig Gelencsér Tímea vezeti.

 

Díjnyertes és nagysikerű műsorok új évadával és vadonatúj formátumokkal várja ősszel a nézőket az idén 25 éves TV2. A tévés főszezont hivatalosan szeptember 3-án, stílusosan születésnapi show-jának első adásával indítja a csatorna, amit szeptember 4-én a közönségkedvenc Sztárban Sztár leszek! első előválogató adása követ. A táncos showműsor is hamarosan kezdetét veszi, öt páros, hírességek profi táncpartnereikkel állnak színpadra hétről hétre. Mi pedig izgalmas tudnivalókkal bemutatjuk a show főszereplő párosait.

 

Bárdosi Sándor és Szőke Zsuzsa
A gyönyörű, ötszörös magyar bajnok táncosnő a második évadban elég messze jutott partnerével, Kinizsi Ottóval. Idén Bárdosi Sándorral igyekeznek lenyűgözni a zsűrit.
– Bár a feleségem kételkedik a képességeimben, de én sportoló vagyok, felszívom magam – nyilatkozta Bárdosi. – Elérkezett az idő, hogy bizonyítsak. Nincs semmi előképzettségem, de szívvel-lélekkel akarom megtanulni. Az otthoniaknak és a nézőknek is komoly meglepetést szeretnék okozni!

 

Csobot Adél és Hegyes Bertalan
A 24-szeres magyar bajnok, a magyarországi Dancing with the Stars első évadát megnyerte Gelencsér Timivel. A gyönyörű, kétgyermekes sztáranyuka nem titkolt vágya, hogy a döntőig jusson.
– Ez a műsor tökéletes arra, hogy minden oldalunkat megmutassuk, ami bennünk van – árulta el Csobot Adél. – Örültem Bercinek, titkon vágytam rá, hogy vele táncolhassak. Hamar közös nevezőre jutottunk, eléggé hasonló a személyiségünk. Érdekes, de a táncparketten, órán azt éreztem, a helyemen vagyok. Nem akarok megállni a döntőig. Rólam mindenki a cserfességet nézi ki, bennem is van, de meg szeretném mutatni a komoly oldalamat is!

Zimány Linda és Bődi Dénes
A jogásznő szeretne bizonyítani és úgy érzi, hogy a showtánc magyar bajnok, koreográfus, mesterdiplomás társastánc tanár mellett biztonságban lehet.
– Bedobott a mély vízbe már az első találkozáskor, de velem így is kell, mert különben túlgondolom a dolgokat – mondta Zimány Linda. – Nem ajnároz túl, mindig megmondja a hibákat, ami jó, mert maximalista vagyok. Várom a műsortól, hogy elhiggyem, úgy is szerethető vagyok, ha nem vagyok tökéletes. Beleadok mindent!

 

Iván Bence és Stana Alexandra
A paralimpikon, EB-ezüstérmes paraúszó alig várta, hogy megismerhesse háromszoros showtánc világbajnok partnerét és belevessék magukat a próbákba.
– Amikor megláttam Bencét, persze meglepődtem, de nagyon örültem. Rögtön beindult az agyam koreográfusként, hogy hogyan tudjuk jól használni majd adottságait. Igazi sportember, nagyon kitartó, hihetetlen akaratereje van. Az biztos, hogy sokat kell kommunikálnunk, nem ismerem még a határait, nem tudom, mivel bántom meg. Különleges partnerem van, akihez meg fogom találni a kulcsot, ahogy az eddigi partnereimmel is. Nem a győzelem motivál, hanem, hogy minél jobban megismerjék őt!

 

Vavra Bence és Lissák Laura
A Sztárban Sztár 2022-es évadának győztese eddig összesen két versenytáncost ismert, az egyik éppen profi táncpartnere, a Magyar Ranglista győztes, többszörös országos bajnok Laura.
– Egyből megszűnt a gyomorgörcsöm, amikor megláttam Laut a próbateremben – nevetett Bence. – A baráti társaságunkban mindenki imádja, én is, egyből megvolt a szikra, ami kell. Várakozáson felüli volt már az első próba is, azt hittem nekem rosszabbul fog menni. Szóval én lelkes vagyok, várom, mit tud kihozni belőlem Lau.

 

Rubint Réka és Andrei Mangra
Az aerobikedző üzletasszony az első óra után meghívta Balira, az Alakreform táborába az Európa-bajnoki ezüst -és bronzérmes, valamint világbajnoki latin-showtánc finalista, ötszörös Dancing with the Stars döntős, a magyarországi Dancing with the Stars második évadának győztesét.
– Az volt az álmom, hogy Andrei legyen a partnerem és még a családom sem hitte el, hogy ez valóra vált – mondta mosolyogva Réka. – Bevonzottam! Én Rák, ő Halak, nagyon jó páros, már az első alkalomkor megvolt az összhang. Alig várom a szambát, salsát, ahol rázni kell a fenekünket. És nagyon el tudom magam képzelni a nőies táncokban. Nagyon bízom a partneremben, mindketten maximalisták vagyunk!

Somhegyi Krisztián és Tóth Katica
Az Exatlon szívtiprójának a tánc és a DWTS egy teljesen új élmény, aminek a megszokott maximalizmussal vág bele. Úgy érzi, a műugrásból rengeteget meríthet majd.
– Szeretem magam kipróbálni magam mindenben, örültem a felkérésnek – nevetett Krisztián. – Katicát ismertem, örültem, hogy vele táncolhatok. Elég laza vagyok, tudok spárgázni is a sportágam miatt és ebből tudok építkezni. Katica kiváló tanár, kíváncsi vagyok, mit hoz ki belőlem. Nem titok, mindketten a végső győzelemre hajtunk.

 

Pap Dorci és Sebesi Hunor
Az Exatlonból ismert szexi influenszer a világ- és Európa-bajnoki középdöntős, a latin-amerikai táncok osztrák bajnokával versenyez majd.
– Dorcira gondoltam először, hogy vele lennénk a legjobbak – árulta el a táncos. – Így nagy volt az öröm, amikor ő lépett be az ajtón. Ismeri a testét, jó a humora, szívesen tanul, van testtudata, ami nagyon hasznos. Nagy reményeim vannak!

 

Kökény Attila és Mikes Anna
A népszerű énekes és a Junior Prima-díjas sportoló, tizenegyszeres magyar bajnok, tíztánc világbajnoki harmadik helyezett, mesterdiplomás táncpedagógus is elkezdte a közös munkát.
– Kilépek a komfortzónámból, de bízom benne, hogy Annának igaza van, és a véremben van a tánc. Nagyon lelkesen vetettem magam a próbákba, bízom benne, hogy senkinek nem okozok csalódást!

 

Világsztár a táncparketten
Facundo Arana is szerepet vállal a TV2 szuperprodukciójában, de az most még titok, mire számíthatnak tőle rajongói a táncos showműsorban.

Fotó: TV2