Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Tilla nehezen dolgozza fel Majka távozását – „Nekem ez egy fájdalom”

Nem csak műsorvezetőként voltak nagyon jóban, az elmúlt évek alatt mély barátságot kötött az ózdi rapper és Till Attila. S bár csak a munkakapcsolatuk szakadt meg, a Sztárban sztár leszek! műsorvezetője nem tagadja: nehezen dolgozza fel barátja távozását.

Fotó: TV2

Hatalmas meglepetést okozott az ózdi rapper decemberben mindenkinek, amikor bejelentette: 16 év után elhagyja a TV2-őt és visszatér anyacsatornájához, az RTL Klubhoz. Till Attilát különösen, hiszen több sikeres műsort vezettek együtt és a közös munka alatt szoros barátságot kötöttek. Majka távozást bejelentő posztjához akkor csak annyit kommentelt műsorvezetőtársa:

„Nagyon fogsz hiányozni!!!! De majd nyomjuk tovább privátban! Nem akarok a saját ellenségünk lenni nézettségben, de a legnagyobb szeretettel és óriás barátsággal azt mondom: sok sikert babyboy!”

Hiába nem szakad meg a barátság a csatornaváltás miatt, megviseli műsorvezetőtársa, Majka távozása Till Attilát. A népszerű televíziós szerint a változás sosem baj, sőt, de neki még nem sikerült ezt teljesen feldolgoznia.

„Jaj és a Majki… Igaz, az utóbbi időben már Pápai Jocival vezetett műsort, na de akkor is, rengeteg műsort csináltunk együtt. Nekem ez egy fájdalom, nagyon megvisel. Azt gondolom, hogy az életben vannak nagy váltások, vannak az életben változások, ami nem is baj. Ezeket fel kell tudni dolgozni, nekem is ezt fel kell tudnom dolgozni. Majkával persze a barátságunk nem szakad meg, találkoztunk már azóta, fogunk is… De ettől függetlenül nagyon sajnálom, hogy elment, nagyon szeretném, ha vezetnénk még együtt műsort, ha összekerülnénk. Mert egyszerűen ez biztos, hogy… vannak olyan dolgok, amiket az élet eldönt. A mi esetünkben is, hogy barátok vagyunk, szeretjük egymást. Ez nem is egyszerűen egy választás. Hanem olyan, mint a szerelem, a sors valahogy összeboronál titeket. Én tényleg nagyon szeretem Majkát. Nekem ez tényleg nagy fájdalom, hogy elment, de majd lesz ez másképp is, bízom benne!” – mondta nemrégiben a Borsnak Tilla.