Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Törökországban műtötték meg Emiliót, Tina végig mellette volt a kórházban

Bár az eredeti terv szerint Jellinek Tina gyomorműtétjére előbb került volna sor, mint Emilio beavatkozására, ám mivel a családapa műtétje többórásnak ígérkezett, őt vették előrébb.

 

Hatalmas lépésre szánta el magát Tina és Emilio, akik úgy döntöttek, idén végleg leszámolnak a túlsúllyal. A házasok ezért Törökországba utaztak, hogy gyomorműtét segítségével még nagyobb legyen az esélyük a kilókkal szembeni harcra. A terv szerint Tina műtétjére került volna sor először, ám mivel Emilio beavatkozása összetettebbnek ígérkezett, a családapát tolták be előbb a műtőbe.

„Úgy készültem, hogy én nyitom a sort, de mivel Emilnek a 15 évvel ezelőtti gyomorgyűrűjét is el kell távolítani és nem lehet tudni, hogy milyen állapotban van pontosan, ezért őt veszik előre a sorban. Az ő műtétje nagyon sok energiát kiveheti az orvosból, ezért az ő beavatkozásával zárják a napot. Egyáltalán nem bánom, hogy így alakult. Miatta jobban izgulok, mint saját magamért” – mondta a Drága családomban Tina, aki mindvégig férje mellett volt a kórházban.

„Tudtam, hogy minden rendben lesz, de amikor betolták őt a műtőbe párás lett a tekintetem. Azt láttam rajta, hogy nem fél, de szeretne már túllenni ezen az egészen. Mindannyian imádkozunk, hogy ez rendben megtörténjen” – árulta el Tina a Sláger TV műsorában, amelyben a házasok műtéti beavatkozását is nyomon követhetik a nézők.

Régóta tervezgette a közös műtétet egyébként a házaspár, mert úgy döntöttek: orvosi beavatkozást vesznek igénybe fogyásuk hatékonysága érdekében. Tina és Emilio ezért Törökország felé vették az irányt, hogy egymást váltva essenek át a gyomorműtéten.