Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Tóth Andi és Marics Peti újra egy műsorban szerepelnek?

Sokkolta a közvéleményt, amikor az énekesnő márciusban bejelentette: tíz év után abbahagyja az éneklést, örökre visszavonul. Már akkor sokan azt gondolták, csak idő kérdése, hogy Tóth Andi meggondolja magát és újra mikrofont ragad. Eddig kellett rá várni, a TV2 Mutasd a hangod! műsorában visszatért és akkorát énekelt, hogy leszakadt a plafon és ez még nem minden…

Fotó: TV2

Kiáltották már ki botrányhősnőnek, provokatív, proli nőnek, sőt még sokkal durvábbakat is mondtak rá. De egyvalamit senki nem vitatott soha: a tehetségét. Tóth Andi nem csiszolatlan gyémánt, hanem olyan énekes, aki ha kiengedi úgy igazán a hangját, libabőrös lesz mindenki.

Ezért is döbbentek meg rajongói, amikor bejelentette, nem énekel tovább. Senki nem értette, hiszen a 10 éve Erdélyből, egy szál bőrönddel édesapja elől elszökő fiatal lány élete már úgy tűnt, rendben van. Egyre több helyre hívták fellépni, rátalált a szerelem Marics Peti oldalán és együtt zsűritagok lettek a Sztárban Sztárban. De Tóth Andi úgy érezte: énekesként nem ez az útja, nem adhatja magát, besokkalt. S ha ez nem lenne elég, szakítottak a ValMar énekesével, attól féltették még az ismerősei is: összeomlik. De újra bebizonyította, hogy milyen erős és nem, hogy nem került padlóra, beindította saját ruhamárkáját, szombaton pedig egy este erejéig visszatért a képernyőre. A Mutasd a hangod! műsorban olyat énekelt, hogy mindenkinek leesett az álla, záporoztak is utána a visszatérését követelő kommentek a közösségi oldalára:

„Andi megborsóztunk a hangodtól mikor meghallottuk, Jézusom, micsoda erő van benned!”

„Nem lehet könnyű ekkora talentummal élni úgy, hogy vissza kell fognod. Bízom abban, hogy másképp döntesz, és megtalálod a lelki békédet, ami szerintem akkor lehetséges, ha a tehetséged szerint élsz. Nagyon szorítok Neked!”

„Woooooow! Mennyire dögös ez a szett és Andi te énekesnőnek születtél! Egy olyan különleges ajándékot kaptál, ami semmihez sem fogható! Igen…tudom… a negatív hangok miatt visszavonultál, de mindenki azt szeretné, hogy énekelj!”

„Gyönyörű vagy, és mikor kiengeded a hangod marra nincsenek szavak!”

A Dancing with the Stars zsűrijébe is őt szeretnék a nézők.

Októberben kezdődik a TV2 táncos show-ja, ahonnan két év után távozik az ítészek közül Bereczki Zoltán. A színész helyére azóta is keresi a csatorna a megfelelő zsűritagot. A nézőknek határozott véleménye van: vannak akik Liptai Claudiát, vannak, akik Molnár Andit, a legtöbben viszont Tóth Andit szeretnék. Véleményük szerint az énekesnő azért lenne a tökéletes választás, mert már bizonyított ezen a színpadon. Mint ismert, a második évadot megnyerte Andrei Mangrával. Emellett pedig adna egy kis pikantériát a DWTS negyedik szériájának, hiszen újra együtt szerepelnének exével, Marics Petivel. A ValMar tehetséges énekese ugyanis versenyzőként bizonyíthatja tánctudását Stana Alexandra párjaként.