Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Turcsányi Tibi: Arra figyeltem, hogy Reninek ne essen baja

Megjelent a TV2 Star Academy nyertesének, Szőcs Reninek legújabb dala, amelyben partnere Turcsányi Tibi. A dal a Szikra címet viseli. A dalszöveget és a zenét Czinege Máté készítette, a videoklipet pedig Kovács Ádám (SHAPES). A dal és egyben videoklip premierje a Sláger TV-n volt.

„Ismertem Reni zenei munkásságát és mindig is nyomon követtem, hiszen egy nagyon tehetséges énekesnő. Majd a zenei producerem, Máté Gyárfás vetette fel a témát, hogy mi lenne, ha készítenénk vele egy közös dalt – kezdte a Sztár Limonádénak Turcsányi Tibi. – Nagyon megörültem neki és azonnal igent mondtam. Nagyon jó volt együtt dolgozni és úgy érzem, maximálisan egymásra tudtunk hangolódni azzal kapcsolatosan, hogy mit szeretnénk kihozni ebből a projectből. Igazából nagyon féltettem Őt, hiszen hamarosan anyai örömök elé néz és a klip forgatásának első napján nagyon hideg volt az időjárás, ráadásul egy mezőn forgattunk, ahol elég egyenletlen volt a talaj, mindig azt figyeltem, Istenem el ne essen, meg ne csússzon, remélem nem fázik meg… Viszont őszintén mondhatom, hogy Reni minden akadályt maximálisan zökkenőmentesen vett.”

Szőcs Reninek természetesen nagyon jól esett, hogy maximálisan figyelt rá mindenki a közös munka során.

Örülök, hogy létrejött ez a közös dal, nagyon jó volt Tibivel együtt dolgozni, rengeteget nevettünk és jó volt azt látni, hogy a stáb minden tagja nagyon figyel rám, vagy is most már fogalmazhatok úgy, hogy ránk, mivel hamarosan bővül a család – hogy nehogy bajunk essen” – mosolygott a gyönyörű énekesnő.