Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek

Tuti Tomi szólókarrierbe kezdett

Már 2012 óta járja az országot produkcióikkal a Tuti Duó. A koronavírus-járvány miatt azonban a formáció egyik tagja, Zoli mérsékelte a koncertezést, így Tomi a páros fellépéseik mellett önálló karrierbe kezdett.

 

A 2012-ben alakult, szórakoztató, mulatós zenét játszó, népszerű formáció, a Tuti Duó tagjaként indult el 2021-ben szólóban Tuti Tomi. Az énekes tehetségét többször is bizonyította már a Sláger TV, és a Muzsika TV műsoraiban. Állandó szereplője a Zeneexpressznek, a Frédy Shownak és a Tutti Buli Jessy-vel című zenei műsoroknak. Eddig társával, Zolival együtt láthattuk őt a színpadon, ám a koronavírus-járvány miatt most szóló karrierbe kezdett.

„Zoli már több mint hatvanéves és érthető módon nagyon fél a fertőzéstől. Amióta tart a pandémia, sokkal kevesebb fellépést vállalt el. A felkérések viszont ugyanúgy jönnek, ezért döntöttünk úgy közösen, hogy egyedül is koncertezem a jövőben. Lesz azért néhány fellépés, ahol mind a ketten ott leszünk, de jórészt innentől Tuti Tomi néven fut majd a produkciónk és velem találkozhat majd a közönség” – kezdi lapunknak az énekes, aki azt ígéri, a műsorban semmilyen változás nem történik majd. Megmarad a tőlük megszokott igényes szórakoztatás. A repertoárban továbbra is a nagy mulatós slágerek és az egyre népszerűbb saját dalaik szintúgy helyet kapnak, sőt új szerzeményekkel is készülnek.

„A számokat a jövőben ugyanúgy Zolival közösen szerezzük majd, sőt felkérésre másoknak is szívesen írunk dalt vagy segítünk a hangszerelésben. Az elmúlt évek bebizonyították, hogy mi így vagyunk jó páros. Próbálkoztam más zenésszel is fellépni, de nem tudtunk igazán jól együtt dolgozni, ezért lett végül az a megoldás, hogy akkor szólóban is folytatjuk. Sajnálom, hogy így alakult, de támogatom a társam a döntésében. Úgy tűnik, ez most jól működik, aztán meglátjuk, mit hoz a jövő.”

Tomi elmondása szerint a közönség jól fogadta az új felállást, és egyre több felkérést kap önállóan is.

„Szép számmal vannak felkérések, de azért közel sincs olyan sok, mint a járvány kirobbanása előtt. Érezhető, hogy az egész szakmát megtörte és megviselte az elmúlt két év. Számomra is pokoli időszak volt, de szerencsére van civil munkám, így anyagilag átvészeltem ezt az időszakot. Az azonban egy percre sem fordult meg a fejemben, hogy feladjam a zenélést. Nem tudnék lemondani a szórakoztatásról, ez az életem” – hangsúlyozta.