Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

„Úgy éreztem el kell vonulnom kicsit!” – Gájer Bálint elmenekült a világ elől

Gájer Bálint merész döntést hozott. Újévi fogadalmai között több dolog is volt, de egy közülük, talán még ő sem hitte, hogy hamarosan megvalósul…

„Megfogadtam, hogy az idei évben beiktatok rendszeres mozgást az életembe. Heti egy focizással kezdem.” – számolt be az év első napjaiban az énekes tervéről, de ez még nem volt elég…

Gájer Bálinttal sok minden történt az elmúlt években. A sok-sok fellépés, zenei tennivaló mellett nemrégiben építkezésbe kezdtek, és be is költöztek a házukba. Pedig két évvel ezelőtt még csak reménykedtek benne, hogy hamarosan elfoglalhatják álmaik házát.

„Először Zsámbékon szerettünk volna építkezni, de végül találtunk a főváros közelében egy most épülő házat, ami minden szempontból ideális a számunkra. Hatalmas nappali és négy hálószoba van benne, így kényelmesen elférünk majd, sőt lesz hely egy újabb gyerekszobának, ha esetleg úgy döntünk, hogy bővül a családunk. Már elkezdtük a tervezést, de valószínű lakberendező segítségére is szükségünk lesz. Ha minden jól halad, nyár végén beköltözhetünk” – mondta el akkor a Sztár Limonádénak az énekes, aki többször is úgy érezte az elmúlt években, hogy nehéz megtalálni az egyensúlyt a család és a munka között.

„Törekszem arra, hogy minél többet legyek otthon, bár nem tagadom, nehéz megtalálni az egyensúlyt a család és a munka között. Brigi nagyon jó anya, és mindent kézben tart, de én is segítek neki, amiben csak tudok. Ha itthon vagyok, én fürdetem Kristófot, de a házimunkát is szívesen megcsinálom: mosok, porszívózom, mosogatok. Egyedül a főzés nem megy, de szerencsére a feleségem remek szakács, és mindig valami finomsággal vár.” – mesélte.

Bálint valószínűleg az elmúlt években túlhajszolta magát, ezért döntött úgy, hogy kicsit elbújik a világ elől, ráadásul egyedül vág neki egy hosszabb útnak.

„Elindultam 10 napra Thaiföldre. Ilyet még nem csináltam soha, egyedül indulok neki a nagyvilágnak. Úgy éreztem el kell vonulnom kicsit, hogy feltöltődjek. Nagyon sok munka volt a tavalyi évben és szerencsére úgy fest idén sem fogok unatkozni! Rápihenek 2024-re!” – számolt be rajongóinak a népszerű énekes. Izgalommal várjuk élménybeszámolóját!