Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Nagy Feró: Túl tehetséges zenész a fiam ahhoz, hogy az apja árnyékában zenéljen

A Nemzet Csótánya unokái körében kapcsolódik ki és készül a nagy bejelentésre, ami hamarosan meg is történik. Emellett van egy jó hírünk a Beatrice rajongóknak, a napokban hat vadonatúj dallal felvértezett nagylemezzel jelentkezik Nagy Feró és bandája. Az énekes mesélt fia a zenekarból való kiválásáról is, szeretné, ha Hunor nagy karriert futhatna be nélküle.

 

Unokája már Y-ban fordul meg

Kertimunkával és unokázással indította a hetet Feró.
„Épp kint vagyok a kertben, csinálom a kerti munkát, el vagyok maradva vele picit. Van egy létrám, amire az unokáim mindig felmásznak, ezért meg kéne javítanom, biztonságosabbá tenni. Kijött a jó idő, sok időt töltünk együtt. A két nagy után már a kicsi is rászokott a kerti fűnyíróra. Még csak hároméves, de már meg tud fordulni Y-ban. Alig várom, hogy a kis Noelnek is megtaníthassam. Egyébként minden a legnagyobb rendben, már az új dobossal játszunk. A drága gyermekem úgy döntött, hogy inkább a saját útját szeretné járni, én meg úgy vagyok vele, hogy ez természetes, menjen és csinálja meg a saját nevét! Ő nem a Nagy Ferónak a dobosa, ő egy tehetséges zenész, Nagy Hunor Attila. Ő és én is azt szeretnénk, ha ez maradna meg az emberek fejében. Hunor megunta, nem akarta már csinálni, én pedig támogatom ebben. Fiatal még, bőven meg tudja csinálni! Amúgy is azt vallom, hogy a fiókáknak előbb-utóbb ki kell repülniük a fészekből. Túl tehetséges zenész ahhoz, hogy az apja árnyékában zenéljen. Nagyon szurkolok a fiamnak” – mondta lapunknak a Kossuth-díjas énekes.

Fotó: ZIH ZSOLT / MTVA

 „Egyetlen út van a szabadsághoz, és az még mindig a rock ’n’ roll”

Az elkövetkező napok rengeteg meglepetést tartogatnak a rajongók számára, érdemes figyelni Feróék Facebook-oldalát.
„Májusban óriási meglepetésekkel készülünk, ugyanis összetettünk egy hatszámos nagylemezt a zenekarral. Teljesen új dalok, teljesen új, mégis autentikus Beatrice hangzással. Meg ne kérdezze senki, hogy hányadik, fogalmam sincs. (nevet) Az utóbbi időben nem nagyon csináltunk nagylemezt, ennek egy egész egyszerű oka volt, nem találtam olyan szerzőpárt magam mellé, akivel tökéletesen egy hullámhosszon vagyunk. Most úgy gondolom megtaláltam. Régi barátom, Csillag Endre Csuka volt a szerzőtársam és jobbnál jobb rocknótákkal gazdagítottuk a Beatrice repertoárját. Nagyon kényelmesen megoldottuk a felvételeket, otthoni stúdióban rögzítettük és beküldtük keverésre egy nagy stúdiónak. Eddig jó harminc bulink van leszervezve, de biztos vagyok benne, hogy a lemez után ez megduplázódik. Van egy másik nagy durranás is májusban, de nem beszélek még róla, hiszen úgy hová lenne a meglepetés. Annyit elárulhatok, hogy Facebookon indítjuk el az akciót, aki tud, kövessen minket figyelemmel. Egyetlen út van a szabadsághoz, és az még mindig a rock ’n’ roll – ezt a lemezen is megéneklem” – mesélte nagy lendülettel Nagy Feró.