Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Varga Viktor újjáépítette jurtáját az árvíz után: Két hónapja szinte meg sem álltunk!

Nagyon kemény két hónap van az énekes mögött, akinek budaörsi otthonát elmosta december végén a kiöntött Duna. Varga Viktor azóta szinte meg sem állt, eleinte az értékeit mentette, majd a víz levonulása óta az újjáépítésen dolgozott. A vitézzé ütött előadó még kölcsön is kért egy barátjától, hogy újra be tudjon költözni otthonába, mert egy biztos: esze ágában sincs elköltözni.

Varga Viktor azt mondja, azért nem is panaszkodott az árvíz idején a veszteségei ellenére sem, mert tudta, hogy ártérre költözött. Benne volt a pakliban, hogy egyszer mindenét, ahogy a többi itt élőét is, elviszi a víz. Egyszerűen beleszeretett ebbe a vidékbe és saját szavaival élve: örül, hogy egy nagy tó közepén lakik.

Csak azt sajnálja, hogy nem volt okosabb, amikor építkezni kezdett és nem cölöpökre építette a házát, amit édesapjával saját kezűleg húztak fel. De most tanult a veszteségeiből.

„Két hónapja szinte meg sem álltam, pontosabban álltunk, mert most is kaptam segítséget – mesélte a Sztár Limonádénak Varga Viktor. – Amikor elöntött a Duna, ezért nem is estem kétségbe, mert ahogy a versben is van: A víz az úr! Csak visszakapott a Duna néhány dolgot, amit mi emberek elvettünk tőle! Tisztelni kell a természetet, ezt sosem szabad elfelejteni, nekünk kell alkalmazkodni. Most még inkább ezt teszem én is, amennyire lehet természetes anyagokat használtunk az újjáépítéshez is!”

Az énekes arról is beszélt, hogy mivel esze ágában sincs innen elmenni, így sok mindent át kellett gondolni, sok mindent máshová kellett tenni.

„Miután mongol barátaim kiszárították a jurtát, természetesen nem a régi helyére került vissza, hanem a lombkorona szintre. Boldog vagyok, hogy elkészült, mert ez a szerelmi fészek is. Ide jó belépni, van újra minden, Lili is szeret itt időzni velem. A házban is változások lettek, feljebb tettük például a vezetékeket, a konnektorokat, az olyan eszközöket, amik árammal mennek, jó sok munka volt, de megérte, mert csodaszép helyen élhetek!”