Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Végre szabad ember lett Aurelio, de egy évig még feltételes szabadlábon van

Aurelio

A korábbi VV győztes a börtönt ugyan elhagyhatta februárban, de még három hónapot reintegrációs őrizetben kellett töltenie. De most végre a nyomkövetős lábbilincs is lekerült róla, így végre szabad emberként folytathatja életét. Vagyis majdnem, hiszen még egy évig feltételes szabadlábon van, az országhatárt nem hagyhatja el. Most akkor, hogy is van ez?

Aurelio Onorato Caversacciót emberrablásért és kábítószerrel visszaélésért 3 év 5 hónap szabadságvesztésre ítélték, aki 2022 februárjában vonult be a Kozma Utcai börtönbe, hogy a büntetését letöltse. Jó magaviselete miatt szinte napra pontosan két évvel később szabadult. A korábbi botrányhős első útja a kislányához vezetett, ugyanis míg a rácsok mögött ült, született egy gyermeke egy egyéjszakás kalandból.

A kis Sofiát édesanyja amikor csak lehetett, vitte be édesapjához a börtönbe, ő adott neki erőt a nehéz pillanatokban, hogy kibírja a hátralévő időt. Mert Aurelio sosem titkolta, nagyon megviselte az élet a rácsok mögött, rémálmai voltak, teljesen átértékelte az életét.

„Mondjuk nekem folyamatosan rémálmaim voltak egy éven át. Rettenetesen aludtam, 2023. februárban kezdtem el úgy igazán pihentetőket aludni. Amikor már úgy feldolgoztam, hogy most tényleg ez van, hogy bent vagyok a börtönben, és valószínűleg nem fogok hazamenni 10 hónap után – mondta a Tények Pluszban szabadulása után a volt villalakó. – Bent mennyi mindent elveszít az ember és, hogy mennyi mindenért nem volt eddig hálás. Főleg ilyen a szeretet, az nem jár, az egy ajándék. Az elsődleges célom az, hogy főállású apuka legyek, jó apuka. Amióta főállású apa vagyok arra jöttem rá, hogy nekem már nem sok mindenem van, mert ő mindent kisajátít magának. Egyébként anyám szerint, ilyen téren olyan, mint én. Papa, app, meg nagyon ritkán kicsúszik az apa és olyankor végem van. Az felér minden hamburgerrel, minden élménnyel, mindennel. Az tényleg olyan, hogy fantasztikus!”

De nem csak kislányával esett hatalmas szerelembe Aurelio, hanem gyermeke édesanyjával is egymásba szerettek. Niki és a kétéves Sofi is odaköltöztek a korábbi botrányhőshöz és úgy élnek, mint egy igazi család. S bár elhatározták, hogy sokat fognak utazni, hogy közös gyermekük megismerhesse a világot, egyelőre nem hagyhatja el az országhatárt. Egy évig még ugyanis feltételes szabadlábon van, ha bármilyen apró bűnt elkövet, visszakerülhet.