Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Világsztárok lepték el a fővárost – Johnny Depp és Zendaya is Magyarországon forgat

A sztárok közelsége szinte már megszokott Budapest utcáin. Újabb hírességek érkeztek forgatni kishazánkba, ezúttal a Karib-tenger kalóza, Johnny Depp és az Eufória gyönyörű színésznője, Zendaya készítik legújabb filmjüket. Miattuk bolydult fel a főváros, a rajongók őket vadásszák Budapest utcáin.

 

Zendaya a Dűne második részének forgatására érkezett Magyarországra. Várhatóan hosszú időt fog nálunk tölteni, így bőven lesz alkalom a közös fotó reményében nyitott szemmel járni, az eddigi tapasztalatok szerint a világhírű színésznő allűröktől mentes, közvetlen, és szívesen fotózkodik.
A színésznőt egy turista egyik este egy helyi olasz étteremben szúrta ki, ahová testőreivel érkezett.
„Olasz étteremben láttam vacsorázni. Miután a hely bezárt, elsétált mellettem a biztonsági őreivel. Amikor beszállt egy kisbuszba, felismertem, hogy ő az. Nem volt felhajtás vagy rajongók körülötte” – számolt be a Twitteren a külföldi férfi.

Zendaya imádja Budapestet

Az Instagramot is elárasztották a színésznővel készült közös fényképek. Egy neve elhallgatását kérő stábtagtól azt is megtudtuk, a színésznőt tejesen magával ragadta Magyarország.
„Forgatások után, ha nem végez túl későn, szívesen veti bele magát a budapesti estékbe. Választhatná a hotelszobája szervízét, de inkább felfedezi a helyi éttermeket. Szereti a város lüktetését, és az sem zavarja, hogy lépten-nyomon felismerik” – árulta el egy bennfentes.

Johnny Depp bárhol felbukkanhat

Az elmúlt hónapokban a válásától volt hangos a sajtó, Johnny Depp és Amber Heard perét élőben közvetítették mindenhol a világon, a nagy botrány után pedig Budapesten látták a gigasztárt. A színész egy francia film forgatására érkezett Magyarországra. A rajongók a Four Seasons Hotelben fedezték fel egy vörös hajú nővel, aki valószínűleg a színész francia akcentusát segít tökéletesíteni. Ugyanezt a hölgyet korábban már kiszúrták Johnny Depp oldalán, legutóbb Olaszországban fotózták le őket és valószínű, hogy Magyarországra is elkísérte a színészt. Depp XV. Lajost alakítja majd a készülő alkotásban, amelynek középpontjában Jeanne Bécu, a francia király utolsó hivatalos szeretője áll.