Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek

Zalatnay Cini: 75 éves vagyok, na és…?

A ma is népszerű énekesnő éveken át nemet mondott azokra a megkeresésekre, melyek arra buzdították, hogy fiatalítsák meg egy, vagy akár több időtálló slágerét, melyek nagyot szóltak a beat korszakban és melyeket ma is kívülről fújnak az idősebbek és a fiatalok is egyaránt.

Zalatnay Cininek lett volna miből válogatni, hiszen ott vannak a Nem vagyok én apáca, a Tölcsért csinálok a kezemből, a Hol jár az eszem, a Fák, virágok, fény, vagy éppen a Várlak még című slágerei, melyek a 60-as, 70-es években az igazi és feledhetetlen nagyságok közé emelték az énekesnőt. Cini azonban sokáig ellenállt a mostanában olyan trendi feldolgozáshullámnak. Végül egy fellépésen találkozott Kökény Attilával, aki meggyőzte, hogy DR BRS az a zenész, előadó, aki képes úgy új életet lehelni az egyik nótájába, hogy az nem veszít az eredeti mondanivalójából, sőt, talán jobb lesz, mint amilyen az eredeti hangzásvilágával volt. A választásuk végül a Várlak még című nótára esett, mely 1974-ben a Made in Hungary című rádiós könnyűzenei műsor versenydala volt. Hogy jó választás volt, ahhoz kétség sem fér, hiszen az új változat alig négy hónapja került fel a YouTube-ra, ahol eddig több mint 2.5 millióan nézték meg.
Hogy őszinte legyek, tényleg nem hittem abban, hogy igazán sikeres lehet egy feldolgozás, de amikor a feltöltés után láttam, hogy napról napra ezerrel pörög, beláttam, hogy igenis van helye a zenei palettán egy Zalatnay slágernek. Bármerre járok, gratulálnak és tényleg olyan, mintha mindenki látta volna a klipet. Több közös fellépésen vagyunk már túl DR BRS-sel és mindenhol tombolt a közönség” – kezdte a Sztár Limonádénak Cini, aki biztos benne, nem a Várlak még volt az utolsó, ami feldolgozásként csendült fel a dalai közül.
Rájöttem, hogy ha én nem is vagyok kortalan, de a dalaim tényleg azok és megérdemlik, hogy új köntösben éljenek tovább. Egyébként én is igyekszem megújulni! Igaz, 75 éves vagyok, és…? Tavaly nagyon szerettem volna egy nagykoncertet adni, de sajnos rajtam kívül álló okokból ez meghiúsult. Maradjunk annyiban, hogy megint naiv voltam, de ebből is tanultam, és idén ha törik, ha szakad, megcsinálom az álombulit!”– jelentette ki az énekesnő.