Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Zalatnay Cini: 75 évesen is igent mondok a plasztikára

Zalatnay Sarolta

Az énekesnő évek óta vív ádáz küzdelmet a kilók ellen és egyre inkább hajlandó belátni, hogy ezt a harcot elveszítette. Persze időnként elér részsikereket, de a kívánt végeredmény valahogy mindig csak vágyálom marad. Éppen ezért egyre gyakrabban játszik el a gondolattal, hogy felkeresi plasztikai sebészét, hogy eszközöljön nála egy komplett állapotfelmérést és ha van rá mód, forgassa vissza egy picit az idő kerekét. Minderről a Sztár Limonádénak mesélt.

„Tudom, hogy hetvenöt évesen már nagyon nem divat arról beszélni, hogy az ember átszabatná magát itt-ott, de én nem is igazán értem ezt a bigott felfogást. Szerintem mindegy hogy húsz, negyven, vagy hetvenévesek vagyunk, jogunk van a lehetőségekhez képest jól kinézni. Ha pedig ezt a lehetőséget a sebészkés adja meg, akkor az…” – kezdte az énekesnő, aki számára nem ismeretlen terület a plasztikai beavatkozások világa, hiszen volt már mellnagyobbító és kisebbítő műtétje is. Most pedig kacérkodik a zsírleszívással és a hasplasztikával.

„Szerintem az a csodamódszer, amit én nem próbáltam ki, nem is létezik. A legutóbbi fogyási kísérletem egész ígéretesen indult, de négy kilónál megállt és az Istennek sem akaródzott több lemenni. Végül is, hová sanyargassam már magam? Miért ne vágjak bele mondjuk egy zsírleszívásba és egy hasplasztikába?” – tette fel a kérdést Zalatnay, aki tervei szerint hamarosan fel is keresi kedvenc szakemberét.

Dr. Krasznai Zsolt annak idején azt mondta, hogy életem végéig szívesen dolgozik rajtam, ha szeretném. Akkor még nem gondoltam, hogy egyszer a szaván fogom, de most eljött az idő! Fel fogom kérni, hogy végezzen el rajtam egy állapotfelmérést és az észszerűség határain belül csináljunk egy tervet arra vonatkozóan, hogy hogyan tudna lefaragni rólam pár kilót és pár évet” – jelentett ki Cini, aki persze nem akar átesni a ló túloldalára.

 

Zalatnay Sarolta
Zalatnay Sarolta csak egy picit szeretne fiatalodni… Fotó: Zalatnay

 

„Szó sincs arról, hogy műtétsorozatot tervezek, aminek a végén egy húszéves Barbie baba szeretnék lenni. Egyszerűen csak egy picit jobban akarom érezni magam a bőrömben úgy, hogy a méltóságom is megmaradjon. Vagyis szeretném, ha maradna mimikám és a lengőbordáim is maradnak a helyükön. Ezért is Zsolt az én emberem, hiszen tudom, hogy ő nem is engedi a pácienseinek, hogy elszakadjon velük a ló” – tette hozzá az énekesnő.