Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Lajsz András: Nem akarom még feldobni a pacskert! - Sztárlimonádé

Lajsz András: Nem akarom még feldobni a pacskert!

A 64 esztendős koktélkirály néhány hónappal ezelőtt teljesen új életet kezdett, és egy kis kocsmát nyitott Érden. Szeretné felvirágoztatni a helyet, ezért Müller Rózsához fordult segítségért, hogy megtudja: mi vár rá a jövőben. A jósnő szerint Lajsz Andrásnak sikerülni fog a terve, de közben nagyon vigyáznia kell arra, hogy az ezzel járó stressz ne okozzon kárt az egészségében.

 

„András nagyon szeretné, hogy ez a kis kocsma beinduljon, és mindent meg is tesz azért, hogy sikerüljön. Rengeteget dolgozik és idegeskedik, az ezzel járó stressz azonban nagyon káros az egészségére. Vigyáznia kell magára, mert egy kocsma is sok problémával járhat. A legjobb megoldás az lenne, ha olyan segítséget találna, aki levenné a válláról a sok gondot és terhet” – fogalmazott Rózsa.

Az ismert mixer nagyon meglepődött azon, hogy a jósnő ennyire jól látja a helyzetét.

„Le vagyon döbbenve, Rózsa nagyon tud! Mindent elmondott, amik mostanság történtek velem és aggasztanak. Nagyon sok nehézségen mentem át az elmúlt években. Voltak szép éttermeim, autóim, de aztán a rossz döntéseim és a körülmények miatt mindent elveszítettem. A káros életmódomra és az engem ért kudarcokra az egészségem is ráment. Öt infarktusom és egy agyvérzés után kezdtem új életet” – kezdi lapunknak Lajsz András, aki minden erejével azon van, hogy felvirágoztassa nemrég nyitott érdi kocsmáját.

„Egy olyan helyet szeretnék kialakítani, ahol a fiatalok és az idősebbek egyaránt ki tudnak kapcsolódni egy-két finom koktél mellett. Vannak már olyan állandó vendégeim, akik egyszerű munkásemberként minden alkalommal egy pálinkát kértek, de már átszoktattam őket a koktélokra. Hosszú idő lesz, mire fel tudom virágoztatni ezt a helyet, nem egyszerű pénzügyileg sem a sok kiadás és a baráti árak mellett nyereséget termelni, de mindent megteszek.”

A sok munka rengeteg stresszel is jár

„Mostanság megint voltak problémák a vérnyomásommal, amit valószínűleg a sok gond és probléma okozott. Tudom, hogy nem szabad túlhajszolnom magam, de valljuk be, nehéz ezt betartani. Az orvosok segítségének köszönhetően már sokkal jobban vagyok, és felvettem Tibit, aki mindenben segítségemre van a kocsma körül. Beláttam, hogy ezt így nem bírom tovább, és muszáj cselekednem, mert nem szeretném még feldobni a pacskert! A fiam 24 éves, most kezdi majd a saját életét, nekem pedig az a feladatom, hogy mellette álljak és segítsem őt. Miatta kell vigyáznom magamra!” – hangsúlyozta Lajsz.